KOMŞU İHBAR ETTİ GENÇ KIZ KURTULDU

Zorla alıkonulan genç kızın çığlıklarına sessiz kalmadılar

Trabzon’da üniversiteli genç kızı gece yarısı zorla evine götürdüğü ve dövdüğü iddia edilen genç hakkında üç ayrı suçtan dava açıldı. 

KONUYMAK İÇİN EVİNE GİTMİŞ 

Trabzon’da kız arkadaşıyla bir barda alkol aldıktan sonra gece yarısı 21 yaşındaki D.C. adlı genç kızın Kalkınma mahallesindeki evinin önüne giden B.B., konuşmak istediğin söyledi.  B.B., üniversiteli D.C.’yi aracına alarak yola çıktı. Kısa bir süre sonra D.C. araçtan inmek istediğini söyledi. Araç yavaşladığı sırada araçtan atlayan genç kız, yaya olarak evinin yolunu tuttu. Bu sırada aracıyla D.C.’nin yanına yaklaşan B.B., ‘seni evine bırakacağım’ diyerek D.C.’yi tekrar aracına aldı. B.B., D.C.’yi evine götürmek yerine kendi evine götürdü. Genç kızı zorla eve soktu. Evden gelen sesler üzerine üniversite öğrencisi S.S. polisi arayarak komşusunu evinden çığlıklar geldiğin söyledi. Genç kızın çığlıklarına sessiz kalmayan komşunu ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri ulaştı. 

 POLİSE SIĞINDI ŞİKAYETÇİ OLDU

Üniversitesi öğrencisi D.C., polise sığınırken, B.B. ise şikayet üzerine gözaltına alınarak ifadesine başvuruldu. Birlikte alkol alırken kızan D.C.’nin evine gittiğini belirten B.B., “Bende ardından evine gittim. Birlikte evime geçtik. Ben kimseyi zorla tutmadım. Cinsel saldırıda bulunmadım” dedi. Bu arada D.C., B.B. adlı kişi tarafından zorla alıkonulduğunu belirterek şikayetçi oldu. D.C. yırtılan tişörtünü polislere delili olarak teslim etti.  İfadelerin ardından soruşturmayı tamamlayan savcı, B.B. hakkında cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs ve hakaret suçlarından 6 yıl 3 aydan 19.5 yıla kadar hapis istedi. Savcı hazırladığı iddianameyi Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105