KORİDORA İTTİ  KAPIYI KAPADI 

Şehit edilen müdürün şoförü özel kalem müdürünü yaptıklarını anlattı

Rize'de polis memuru İsmail Hakkı S. tarafından şehit edilen emniyet müdürün şoförü makamda yaşananları anlattı. Yiğit Can Köksal'ın verdiği ifadesinde makamda yaşanan ihmaller gün yüzüne çıktı. Özel kalem müdürlüğünde çalışanların tamamı yani tayin edildi ya da görev yeri değiştirildi.

ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ KAPISINI KAPAMIŞ

Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edildiği olayın ayrıntıları ortaya çıktı. Emniyet Müdürü Verdi'yi şehit eden polis memuru hakkında dava açılırken, olayın tanıkları ve mağdurlarının ifadesi dosyaya girdi. Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin makam şoförü olduğu ortaya çıkan polis memuru Yiğit Can Köksal, ifadesinde makamdan yere metal bir şey düşmüş gibi bir ses geldiğini belirterek, "Özel kalem müdürü Uğur abinin odasına girdim. Bu sırada makamdan çıkan Ercan müdür, 'Ben vuruldum' dedi. Silahımı çektim.  Uğur abi 'Müdürü vuruyor, git şunu vur' dedi. Bende 'adam kim' dedim. Makamdan yine silah sesi geldi. Kapıdan tam çıkarken, Uğur abi beni koridora eliyle itti. Kendisi içeri girerek odanın kapısını kapadı' dedi.

ÖZEL KALEM ÇALIŞANLARI TAYİN EDİLDİ 

Silahıyla makam odasına yöneldiğini belirten Yiğit Can Köksal, kapıyı açan polis memuru İsmail ile göz göze geldiklerini söyledi. Yiğit Can Köksal, "Beni görür görmez ateş etti. Bende karşılık verdim. Kaçarak makam odasına girdi.  Bu sırada karnımda bir sıcaklık hissettim. Vurulduğumu anladım, kendimi sekreter Reyhan hanımın odasına attım. ‘Ben vuruldum, içeri girin’ diye bağırdım. Kimse yoktu, Uğur abinin odasının kapası kapalıydı. Bu sırada İsmail makamdan çıktı. Koridorda yürüyordu. Ben yine ona ateş ettim. Bana döndü. Bir elinde silah bir elinde telefon vardı. 'Canlı yayın yapıyorum, ateş etmeyin, teslim oluyorum' dedi. Silahı bırakmasını istedim. Teslim oldu. İlk yardıma Zekiye abla geldi. Bana müdahale etti. Ülkü müdür Uğur abinin elinden telsizi alarak anons etti" dedi. Bu arada özel kelam çalışanlarının tamamı tayin edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.