KOVİD-19'A 100 CAN VERDİK

Kovid-19’a bağlı ölüm rakamı 100’ü aştı, salgının önüne geçilemiyor

Trabzon’da Kovid-19’a bağlı ölüm rakamı 100’ü aşarken, çeşitli hastanelerde yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hasta sayısında da artış yaşandığı öğrenildi. Hasta sayısının her geçen gün arttığı Trabzon’da salgının önüne geçmek için tedbirler alınmaya devam ediliyor.

ÖLÜM RAKAMLARINDA ARTIŞ DEVAM EDİYOR

Trabzon’da yasakları ihlal ettikçe hasta ve ölüm sayısında da artışın önüne geçilemiyor. Trabzon’daki hastanelerde 300’ü aşkın kişi tedavi altında tutulurken, 2 bini aşkın hastanın evde kontrol altında bulunduğu ileri sürüldü. Evde takip edilen hastaların sağlık durumunu iyi olduğu, hastanelerde yoğun bakım ünitelerinde tedavi altında tutulan hasta sayısında artış yaşandığı açıklandı.  

KOVİD-19 NEDENİYLE CAN KAYBI 100’Ü AŞTI

Trabzon’da koronavirüsten dolayı 100’ün üzerinde kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Trabzon’da şimdiye kadar hasta sayısının 5 bine yaklaştığı test sayısının ise 60 bini bulduğu öğrenildi. Hastanelerde tedavi görüp durumu iyi olanların tedavilerine evlerinde devam edilirken, 14 gün tedavi altında tutulduktan sonra iyileştiği için takibi bırakılan hasta sayısının bin 500’e yaklaştığı belirtildi.

SAĞLIK ÇALIŞANLARI TEHDİT ALTINDA

Trabzon’da çeşitli hastanelerde görev yapan bazı doktorların koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Özel hastanede görevli ortopedist S.A., Kardiyolog Z.A. ve kadın doğum uzmanı N.B. ve Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan Doktor F.Y.’nin testinin pozitif çıktığı belirlendi. F.Y.‘nin doktor olan eşinin ise testinin negatif çıktığı öğrenildi. Bu arada Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde teknik serviste görevli Faik Çelebi ise yakalandığı koronavirüse yenik düştüğü açıklandı.

Anahtar Kelimeler:
DoktorTedaviHastaKovid
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105