Mahrem abla kılıktan kılığa girmiş

Trabzon'da FETÖ'ye yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan Ayşe kod adlı Fatma A.'nın silahlı terör örgütüne üye olmaktan 4 yıldır arandığı ortaya çıktı. A.'nın kardeşinin ve eşininde emniyetin sivil mahrem imamı olduğu ve hapis cezası aldığı öğrenildi. 

Babaevinde yakalandı

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ üyesi kadınlara mahrem ablalık yapan 34 yaşındaki Fatma A.'nın baba evinde saklandığını tespit etti. ByLock kullanıcısı olduğu ve örgütün talimatıyla Bank Asya'ya para yatırdığı ortaya çıkan ve hakkında arama kararı bulunan A., saklandığı babaevinde yakalandı.

Saçını açarak kaçmış

Mahrem abla Fatma A., bazen saçı açık, bazen de kapalı olarak saklandığı ortaya çıktı. Polis her iki fotoğrafı da elde ederek Ablak'ı aradığı öğrenildi. Fatma A.'nın babasının marketi olduğunu ve zaman zaman bu dükkana gittiğini tespit eden polis, gözaltına aldığı A.'yı mahkemeye çıkardı.Trabzon'da saklandığı hücre evinde yakalan A., Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi'nde SEGBİS sitemiyle bağlanılarak ifadesi alındı. Fatma A. suçlamaları reddetti. A., Ankara Ağır Ceza Mahkemesi tarafından "Silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.