MEZHEPÇİLİKTEN BATAKLIĞA

İran lideri Hamaney; “ülke genelinde devam eden benzin zammını protesto gösterilerini devrim karşıtları ve İran düşmanları tarafından desteklendiğini” söyledi. Ardından ABD Dışişleri Başkanı Pompeo bir açıklama yaparak; “İran halkının yanındayız” diye açıklama yaptı. 
Şimdi biz bu açıklamaları nasıl okuyacağız?
Bölgeyi karıştırmak, kontrol etmek için İngiltere, Fransa ve ABD tarafından önü açılan, tüm varlık nedenini mezhepçi politikalar üzerine kurmuş bir ülkeden bahsediyoruz. Suriye’de, Yemen’de ve Irak’ta sırf mezhepçi politikalar nedeniyle binlerce insanın katledilmesine, çocukların, kadınların aç kalmasına neden olan bir ülkenin sözde liderinin söyledikleri ne kadar kayda değerdir? 
Bir “Şii hilali” kurma adına İsrail’e meşruiyet kazandıran, İsrail’in güvenliği için Ortadoğunun deccalı olan bir devlet. Onu bu hedefe yönlendiren İsrail, ABD, Fransa ve İngiltere gibi katil devletler İran sayesinde müslüman kanı içmeye devam etti, ediyorda. 
İran’ı kullanan bu blok, yani güç merkezi diyor ki “Bak dediklerimi yapmaz, bana asi çıkarsan, senin içini karıştırır tasmayı başka birine takarım”. Burada Henry Kissenger’in sözünü eklemeden olmaz. “ABD iki sebeple güçlüdür. Birincisi ülkesindeki hainleri bulur ve öldürür. İkincisi ise başka ülkelerdeki vatan hainlerini bulur ve kullanır.” Bugün İran’da olan bu değil mi, dostlar. 
Birde şöyle bakalım, ülkemizdeki gezi kalkışmasında tüm tv kanallarını Türkiye’ye yığan, canlı yayında yalan haber yapan ABD, Fransa, İsrail ve İngiliz troykası benzerini sizce İran’da neden yapmadı? Bunu Pompeo’nun yukarıdaki açıklaması ışığında tekrar düşünün.
Günümüzde; Ortadoğu’dan Gürcistan’a hatta Bolivya’ya kadar devam eden protestolar, ABD destekli suni protestolardır. Kendi sözünün dışında hareket etmeye yeltenen yöneticilere ayar verme yada gücünü gösterme adına paralı nobranlarını sokağa salma eylemleride diyebiliriz. 
İran olduğu sürece İsrail devletinin bir sınırı olmayacaktır. İsrail’e bir katliamcı lazımdı kendi elleriyle Adolf Hitler’i oluşturdular. Soykırım denince dünyada Yahudileri akla getirdiler. Birde düşman lazımdı İran gibi, onuda kendi elleriyle oluşturdular. Yıllarca İsrail düşmanlığı üzerinden beslenip İsrail’i vuramayan sadece Müslümanları öldüren bir devlet. Tarihi Müslüman öldürmekle geçmiş Hristiyan ve Yahudilere fino gibi havlayan bir devlet. Tarihi boyunca küffara taş bile atmamış bir devlet. İsrail’in hemen yanında bulunan İran destekli Hizbullah’ın Suriye’de katliam yapması veya İran destekli Haşdi Şabi terör örgütünün Irak’ta Sünni Müslümanları katletmesi gibi.
Şunu unutmayın dostlar: İran İsrail’e gerçek anlamda düşman olduğu, gerçek anlamda saldırdığı anda onu ilk destekleyen ben olacağım. Ancak bu hiç gerçekleşmeyecek. Çünkü İran İsrail’in binek atıdır. 
Afgan Kralı Emanullah Han’ın İngiliz Ajanı Topal Molla’ya dediği gibi; “Ben senin İngiliz casusu olduğunu biliyordum. Fakat halkıma o kadar çok tesir etmiştin ki, senin casus olduğuna halkımı bir türlü ikna edemedim ve inandıramadım...!” Bende İran’ın İsrail’in uydusu olduğuna muhafazakar camiayı inandıramıyorum.

Anahtar Kelimeler:
IsrailABDFransaYahudi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Karadenizli 4 yıl önce

İran, müslümanlarım asi çocuğu, Türk’ün düşmanı

Avatar
Atiye yolculuk 4 yıl önce

Anlayana davul zurna az sivriainek sazdır.