MHP ONU İSTEDİ

MHP Eski İl Başkanlarından Metin Emiroğlu MHP’nin bu dönemde hemen her ilden belediye başkanlıkları kazanmasının önemli olduğunun belirterek MHP’nin Ortahisar’dan aday olarak Muammet Öztürk’ü göstermesini istedi. Emiroğlu “Öztürk Ortahisar’ı MHP’ye kazandırır” dedi.

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi eski il başkanlarından Metin Emiroğlu, MHP’nin bu dönemde hemen her ilden belediye başkanlıkları kazanmasının önemli olduğunu söyledi. Kazanılması muhtemel belediye başkanlıklarının il veya büyük ilçeler olması hâlinde partinin daha büyük ivme kazanacağını kaydeden Emiroğlu “Meselâ Trabzon’da Ortahisar ilçesi bu bağlamda hedef alınabilir. Ben eski il başkanlarımızdan dava adamı ve katıksız Ülkücü Muhammet Öztürk’ün toplumdaki yeri ve saygınlığını da dikkate alarak Ortahisar’dan aday olması hâlinde seçimi kazanacağına inanıyorum.” dedi. Emiroğlu şöyle devam etti: “Bu noktada o kadar iddialıyım ki araştırma kurullarını anket yapmaya çağırıyorum. Hatta partimiz bir anket yapıp buna göre karar verebilir. Ankette kim önde çıkıyorsa aday o yapılsın. Sayın İl Başkanımız bu noktada hiçbir çekince göstermeyeceğini defalarca söyledi. Kafasının arkasında hiçbir hesabının olmadığını ve partiyi daha ileri götürmeye uğraştığını birkaç kez tekrarladı. Ben de bu anlamda diyorum ki anket yapılsın, en fazla kim takdir görüyorsa aday o olsun. Hatta ben ‘en fazla’dan da öte Öztürk’ün Ortahisar’ı alabileceğine gerçekten inanıyorum.”  Emiroğlu “40 yıllık esnafım. Kemeraltı, Kunduracılar, Gazipaşa… Trabzon’daki esnafla iç içeyim. Ticaret Odası ve esnaf odalarıyla iç içeyim. Çeşitli STK’larda görev yaptım. Bu söylediklerimi kafadan atmıyorum. Esnafın hissiyatını söylüyorum.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105