MİRAS KAVGASI

Miras yüzünden, soba küreğiyle kız kardeşinin yüzüne vurdu,  enişteye bıçak çekti

Trabzon’da miras yüzünden tartıştığı kız kardeşinin yüzüne soba küreği ile vurdu, eniştesi bıçak çekerek tehdit ettiği iddia edildi. Şikayet üzerine gözaltına alınan ve ifadesine başvuran öfkeli kardeş hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

MİRAS YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Trabzon’da miras yüzünden tartışan iki kardeş arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada ikizlerden Z.Y., kız kardeşi A.Ç.’nin yüzüne eline geçirdiği soba küreğiyle vurdu. Kız kardeşini yaralayan Z.Y., eniştesi R.Ç.’ye ise mutfaktan aldığı bıçağı çekti. Kocasıyla birlikte kardeşinin elinden kaçarak kurtulan A.Ç. suç duyurusunda bulundu. Basit tıbbı müdahale ile giderilemeyecek şekilde yaralandığı belirlenen A.Ç. ve eşi R.Ç., kendilerine vuran ve bıçak çeken Z.Y.’nin hakaret ettiğini ileri sürdü. Şikayet üzerine Z.Y. gözaltına alındı.

DAYAKÇI KARDEŞE ÜÇ SUÇTAN CEZA İSTENDİ

Gözaltına alınan Z.Y.’nin ifadesine başvuruldu. Z.Y., kız kardeşinin kendisine hakaret ve tehdit ettiğini belirterek, kendisini koruduğunu söylediği öğrenildi. Z.Y. hakkında kardeşi silahla yaralama, silahlı yaralamaya teşebbüs ve silahlı tehdit suçlarından dava açıldı. Savcı,  Z.Y. hakkında kardeşine yönelik eylemden ötürü 2 yıl 9 aydan 8.5 yıla kadar, enişte R.Ç.’ye yönelik eyleminden ötürü ise 9 aydan 3.5 yıla kadar hapis istedi. Bu arada A.Ç. hakkında hakaret ve tehdit suçlarının gerçekleşmediği gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105