‘MUTLU YILLAR’ SÖZÜNE ÇILDIRDI

Boşandığı eşini evine giden genç adam, eski eşini 12 yerinden bıçakladı
 Trabzon’da yılbaşı gecesi evine gittiği eski eşi Z.D.’nin telefonda bir kişiye ‘Mutlu Yıllar' demesine sinirlenen M.O., hem eski eşini hem de araya giren kızını bıçakladı. Hastaneye kaldırılan kadın ölümden döndü. Eski koca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kati raporun hazırlanmasının ardından öfkeli adama 5 ay sonra dava açıldı.
BOŞANDIĞI EŞİYLE OLMAK İSTEDİ
Trabzon’da boşandığı eşinin evine giden M.O. adlı genç adam, yılbaşı gecesi birlikte kutlamak istediği eski eşi tarafından reddedildi. Anahtarla eski eşinin evine giren M.O., genç kadını kızlarının gözleri önünde bıçaklayarak, kaçtı. Annesini kanlar içerisinde gören genç kız, polisi arayarak yardım istedi. Hastaneye kaldırılan genç kadın ölümden döndü. Yaralanan genç kız ise ayakta tedavi edildi.
YAPTIĞINDAN PİŞMAN OLDU
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan M.O., “Saat 23.0 sıralarına kadar alkol aldım. Sonra eski eşimin evine gittim. Zile bastım, balkona çıktı. ‘Şehre gidelim yılbaşını kutlayalım’ dedim. Kabul etmedi. Sonra anahtarımla eve girdim Bu sırada eski eşim bir kişiye, ‘Seni seviyorum. Mutlu yıllar. Az kaldı‘ gibi sözler söylediğin duydum. Beni görünce, ‘Sen karışamazsın’ dedi. Kendimi kaybettim. Mutfaktan aldığım bıçakla bıçakladım. Kızım araya girdi. Evden ağlayarak çıktım. Ölmek için denize atladım. Sonra denizden çıktım. Ben öldürmek için eski eşimi bıçaklamadım” dedi.
TELEFONDA ESKİ EŞİNİ TEHDİT ETTİ
Saldırıyı yaralı atlatan Z.D. eşinin kendisine yönelik ‘Bıçağın tadını alacaksın’ şeklinde sözler söylediğini belirterek, “Anahtarla eve girdi. Kızım uykudayken bana bıçakla saldırdı” dedi. K.O. ise annesinin çığlıklarına uyandığını ifade etti. K.O., “Annem babamın peşine koşuyordu. Elindeki bıçakla onu bıçakladığını gördüm. Bende araya girdim. Sonra babam kaçtı” dedi. Olayın ardından yakalanan M.O. tutuklandı.
RAPOR ÇIKINCA SAVCI DAVA AÇTI
Adli Tıp Kurumu Trabzon Şube Başkanlığı tarafından hazırlanan rapor Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaştı. Raporda, Z.D.’nin karın bölgesinde 7, sırtında 2, sağ yan tarafından 1., sağ elinde 1, sol elinde 1 adet kesi yarası olduğu belirtildi. Karındaki ve sağ yan taraftaki üç bıçak darbesinin ölümcül olduğu belirtilen raporda, diğer yaraların ise basit tıbbı müdahale ile giderebileceğine yer verildi. K.O.’nun ise hafif şekilde yaralandığı raporda yer aldı.
İKİ AYRI SUÇTAN YARGILANACAK
M.O., Trabzon Asliye Ceza Mahkemesi’nden eski eşine yönelik öldürmeye teşebbüs, kızına yönelik ise yaralama suçundan hakim karşısına çıkacak. Eski eşine yönelik eylemin teşebbüs aşamasında kaldığından müebbet hapis cezası yerine 9 yıldan 15 yıla kadar hapsi istenilen M.O. kızana yönelik eyleminden ötürü ise 8 aydan iki yıla kadar cezalandırılması talep edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.