NEŞTERİ VURDU TAKDİR TOPLADI

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun, partisinin Yomra ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri konusunda takındığı tavır, başta AK Parti tabanı olmak üzere Trabzon kamuoyunda takdir topladı. Kamuoyunda uzun yıllardır AK Parti'nin Yomra teşkilatına müdahale edilemediği, Yomra İlçe Başkanı'nın parti dışındaki çeşitli güç odaklarının kontrolünde kaldığı, parti aidiyeti bulunmayan teşkilat mensuplarının Yomra'da istedikleri şekilde hareket edebildiği konuşuluyordu.

'YUMRUK VURMAM, NEŞTER ATARIM' DEMİŞTİ
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevine seçildikten sonra bir gazetecinin, "Masaya yumruğunuzu vuracak mısınız?" şeklindeki sorusuna, Başkan Sezgin Mumcu, "Ben cerrahım, yumruk vurmam, neşter atarım" şeklinde yanıt vermişti. Bu nedenle yaşanan son gelişmeler, "Mumcu Yomra'ya neşter attı" şeklinde yorumlandı.

YENİ İLÇE BAŞKANI HAFTAYA ATANACAK
Ayrıca AK Parti'nin Yomra'da yeniden teşkilatlanmak için çalışmalarına başladığı öğrenildi. Trabzon'a gelecek olan AK Parti Genel Merkez Trabzon İl Koordinatörü Erkan Balta'nın, İl Başkanı Mumcu ile yeni ilçe başkanını tespit edecekleri öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, AK Parti değerlerine sahip, kimsenin kontrolünde kalmayacak, toplumda karşılığı olan bir ilçe başkanı ataması yapılacak. Atamanın, önümüzdeki hafta içinde yapılması planlanıyor.

GERİ DÖNMELERİNE MÜSAADE EDİLMEYECEK
Öte yandan AK Parti'deki görevlerinden istifa eden İlçe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu başkan ve üyelerinden hiç kimseye yeni yapılanmada görev verilmeyeceği, AK Parti'den istifa eden Yomra Belediye Meclis üyelerinin de partiye dönmelerine müsaade edilmeyeceği bilgisine ulaşıldı. AK Parti'den istifa eden Yomra Belediye Meclisi üyelerinden bazılarının partiye geri dönebilmek için nabız yokladığı iddia edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.