NİNEYE FASULYE DAYAĞI ATTILAR

Aile içinde fasulyeyi kim topladı kavgası adliye son buldu

Trabzon’da iki kardeş, fasulyeleri toplayan büyükannesini dövdü. Büyükanne iki torunundan şikayetçi oldu.

YERE YATIRIP DÖVMÜŞLER

Trabzon’un Yomra İlçesi’nde ortak araziden toplanan fasulyeler nedeniyle E.İ. ve K.İ. adlı kız kardeş ile babaanneleri H.İ. arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmada taraflar birbirine hakaret etti. İki kardeş ‘bize mal vermedin’ dediğini babaanneye saldırdı. Yere yatırdıkları babaanne, kendisini dövdüğünü iddia ettiği iki torunu hakkında suç duyurusunda bulundu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma çerçevesinde iki kız kardeşin ifadesi alındı. Haklarında iddiaları reddeden iki kardeş, ninelerinin kendilerini hakaret ettiğini ileri sürdüler.

İKİ KARDEŞE HAPİS İSTENDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı, basit yaralama, hakaret ve tehdit suçundan hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. Savcı iki kardeşin her biri hakkında 5.5 yıla kadar hapis talep etti. Bu arada savcı, hazırladığı iddianamede, hakaret suçunun haksız bir fiile tepki olarak iş­lenmesi halinde, verilecek ceza üçte birine kadar indirilebileceği gibi, ceza ver­mek­ten de vazgeçilebileceğini hatırlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.