O POSTERİ ÇALDILAR

O POSTERİ VE BAYRAĞI ÇALDILAR

Trabzon'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda İncirlik camisine astığı dev Atatürk'ün posterini kaldırması için uyarılan cami derneği başkanı Ali Sait Yılmaz, Atatürk posterinin ve Türk Bayrağı'nın cami çay ocağına ait depodan çalındığını söyledi. 

POSTER TARTIŞMA YARATMIŞTI

Trabzon Yenimahalle İncirlik camine 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle dev Türk Bayrağı ve Atatürk resmi asıldı.Sosyal medyada yayılan bu fotoğrafın ardından Müftü yardımcısı tarafından arandığını belirten Ali Sait Yılmaz, “Bayrak kalsın o resim insin” dedi. Kendisin arayana tepki gösteren Yılmaz, "Bayram bitince kaldırırım. Ben her 30 Ağustos'ta bunu yapıyorum" diye cevap verdi. Ortahisar İlçe Müftülüğü Şube Müdürü İhsan Subaş konuyu açıklığa kavuşturarak yalnızca posterin düzensiz göründüğünü ve düzeltilmesinin talep edildiğini açıklamıştı.

ATATÜRK POSTERİ BULMADIM

Trabzon’da Yenimahalle İncirlik Camine 30 Ağustos’ta asılan Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri, Cami Yaşatma Derneğine ait çay ocağının deposundan çalındı. Dernek Başkanı Ali Sait Yılmaz, “Bayrak ve posteri asmak için derneğin çay ocağının bulunduğu depoya girdim.. Ancak her ikisi de koyduğum yerde yoktu.. Kimin aldığını bilmiyoruz. Sonrasında Trabzon’da çeşitli kurumlarla iletişime geçtik ancak onlarda da bu büyüklükte bayrak ve poster olmadığını öğrendik. Bu bayram, asamayacağız. Allah’ından bulsunlar” dedi. 



 

Anahtar Kelimeler:
AğustosZaferCamiİncirlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.