“OĞLUMU GETİR YOKSA SENİ EVDEN ALDIRIRIM”

Boşanma aşamasında olduğu karısı ve bacanağı tarafından tehdit edilen koca, çareyi polise sığınmakta buldu.

TELEFONDA TEHDİT EDİLDİ

Trabzon’da aralarında bir süredir husumet bulunan karı koca mahkemelik oldu. Şiddetli geçimsizlik yüzünden boşanma aşamasındaki M.İ. ve H.İ. adlı karı koca ailelerin isteği üzerine bir araya geldi. Ailelerin yer aldığı görüşmeden sonuç çıkmayınca, H.İ. adlı koca oğlunu yanına alarak evden ayrıldı. M.İ. adlı kadın evden ayrılan kocası H.İ.’yi arayarak, “Oğlumu bana getir, yoksa bu gece seni evden aldırırım” dedi. M.İ., telefonu yanındaki O.A.’ya verdi. O.A. adlı kişi, “Biz seni alırız, sende görüsün” dedikten sonra telefonu kapadı.

TELEFON BACANAĞA AİT ÇIKTI

H.İ. adlı koca polis merkezine giderek, 530 10.. nolu hattan kendisini arayarak tehdit eden eşi M.İ. ve tanımadığı bir erkek şahıstan şikayetçi oldu. HTS kayıtlarını incelemeye alan polis telefonun şikayetçi H.İ.’nin bacanağı olan O.A. adlı kişiye ait olduğunu tespit etti. Gözaltına alınan O.A. ve M.İ. adlı kadın haklarındaki iddiaları reddetti. O.A. cep telefonundan H.İ.’ya aradığını fakat tehdit etmediğin belirtti.

HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Soruşturmayı tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, birden fazla kişi ile tehdit iddiasıyla M.İ. ve O.A.’nın 2 yıldan 5 yıla kadar hapsini talep etti. Savcı hazırladığı iddianameyi ağır ceza mahkemesine gönderdi. İkili ağır ceza mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105