ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜSTEN YARGILANACAK

Trabzon’un Ortahisar ilçesi İskenderpaşa Mahallesinde bıçaklı kavganın şüphelisi Cem V., hakkında üç ayrı suçtan hapis istemiyle dava açıldı.

BIÇAKLADI OLAY YERİNDEN KAÇTI

 Ağrı'nın Patnos ilçesinden geldikleri öğrenilen Cem V. (27), Volkan V. (24) ve Şirin V.'nin (44) İskenderpaşa mahallesinde bir çay ocağındaki sözlü tartışması bir süre sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada Cem V., elindeki bıçak ile kuzeni Volkan V. ve amcası Şirin V.'yi bıçakladı. Vatandaşlar araya girerek akrabaların kavgasını ayırırken, C.V. isimli şahıs olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri kaçan Cem V.'yi yakaladı.

YAŞANANLARI POLİSE ANLATTI

Amcası Şirin V. ve amcasının oğlu Volkan V.’yi bıçaklayan Cem V., olay günü yaşananları polise anlattı. Amcasının oğlunun kendisine ters ters baktığını sonra küfür ettiğini ileri süren Cem V., “Bana saldırdılar. Beni dövmeye başlayınca, inşaatlarda kullandığım bıçağımı çıkardım ve rastgele salladım. Ben sadece kendimi korudum” dedi. Volkan V. ise şüphelinin kendisine küfür ettikten elindeki sigarayı yüzünde söndürdüğünü belirterek daha sonra kendisini ve babasını bıçakladığını söyledi.

SAVCI SORUŞTURMAYI TAMAMLADI

Cem V. hakkındaki soruşturmayı tamamlayan savcı, hazırladığı iddianameyi ağır ceza mahkemesine gönderdi. Savcı Cem V.’nin tehdit, hakaret ve kasten öldürmeye teşebbüs suçlarından yargılanmasını talep etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.