ÖLMEK İSTEMİŞ MERMİSİ BİTMİŞ

Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde çocuklarının gözleri önünde kayınvalidesi Rabia K.'yı öldüren ve hemşire eşi İlknur D.'yi yaralayan öfkeli koca Abdülbaki D. polis sorgusunda, “Eşimi ve kayınvalidemi vurduktan sonra silahı kafama dayadım, tetiği çektim. Ama mermi bitmişti” dediği öğrenildi. Kayınvalidesinin çocuklarına, ‘öğretmeniniz babanız ne iş yapıyor ‘diye sorduğunda ‘Benim babam işe yaramaz” diye cevap vermesini söylediği için bu olaya gerçekleştirdiğini söyledi. 

KAYINVALİDESİNİN SÖZLERİNE ÖFKELENMİŞ  

Kayınvalidesini ve eşine kurşun yağdıran öfkeli koca, cinayet masası dedktifleri tarafından sorgulandı. Abdülbaki D. “Eşim oğlumu okuldan almak üzere evden çıkıyordu. Çöpü atarken karşılaştık. Konuşmak istemediğini aksi takdirde polisi arayacağını söyledi. Bunun üzerine ara yoldan çocuğumun okuluna gittim. Biraz bekledim. Çocukları göremedim. Tekrar evin önüne geldim. Çocukları eve girerken gördüm. Çocuklar ve eşim asansörle, bende merdivenlerden eve çıktım. Kayınvalidem kapıyı açmıştı. Kimseye bir şey yapmayacağımı çocukları görmeye geldiğimi söyledim. Bu çocuklardan beni nasıl ayırdınız, dedim. Kayınvalidem ‘Biz seni ayırmadık’ dedi. Kayınvalidem ile tartışmaya başladık.  ‘Defol git’ dedi. Bunun üzerine silahı çektim ve kayınvalidem Rabia Kumaş’a ateş ettim. Bu sırada eşime döndüm ona vurdum. Sonra eşime ateş ettim. Silahı kafama dayadım ölmek istedim. Mermi bitmişti. Sonra döndüm eşimi 6-7 kez bıçakladım. Kaçarak polis merkezine gittim” diye ifade verdiği öğrenildi.

SORGUNUN ARDINDAN ADLİYEYE ÇIKARILDI

Cinayet masası dedektifleri tarafından sorgulanan iki çocuk babası Abdülbaki D., adliyeye sevk edildi. Savcı tarafından sorgulanan Abdülbaki D., kayınvalidesinin eşine “’Bu eve ekmek getirmeden sen bununla birlikte olmayacaksın, olursan sana hakkımı helal etmem’ dediğini söyledi. Eşini dövdüğü için hakkında yaralama ve tehdit iddiasıyla dava açıldığı ortaya çıkan Abdülbaki D., sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  Bu arada İlknur D.’nin boşanma davası kapsamında eşinden 80 bin TL maddi ve manevi tazminat talep ettiği öğrenildi.Bu arada kayınvalide bugün toprağa verilecek.

Anahtar Kelimeler:
PolisErdoğduDedektif
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.