ÖLÜ NUMARASI YAPTI SAPIKTAN KURTULDU

Trabzon’da küçük kız kendisine tecavüz etmek isteyen sapıktan ölü numarası yaparak kurtuldu. Sapıktan ölü numarası yaparak kurtulan B.Ç. ablasının sesin duyunca üzerine örtülü taşların ve çalıları altından çıkmayı başardı. 
MİNİK KIZI CANLI CANLI GÖMDÜ 
Trabzon’un Maçka İlçesi Kırantaş Mahallesi’nde inekleri otlatan 13 yaşındaki B.Ç.’yi kovalayarak yakalayan Ş.A., minik kızın boğazını sıkarak tecavüz etmek istedi. Sapıktan korkan B.Ç. bağırmak istedi. Sapık B.Ç.’nin boğazını sıkmaya devam edince ölü numarası yaptı. B.Ç.’nin öldüğünü düşünen Ş.A., küçük kızı çalıklara çekerek,  üzerine taşlarla ve çalılarla örterek olay yerinden kaçtı. Bir süre sonra kardeşinin kaybolduğunu fark eden abla, yaylada ineklerin bulunduğu bölgede kardeşine seslenerek, aramaya başladı. Ablasının sesini duyan B.Ç., çığlık atarak üzerine örtülü taşlardan ve çalılardan kurtuldu.
BAŞINDAN GEÇENLERİ ANLATTI 
Eve dönen abla kardeş olanların annelerine anlattı. Soluğu jandarma karakolunda alan   anne şikayetçi oldu.Yaşadıklarını anlatan B.Ç., “Hayvanları otlatırken üzerime doğru koşmaya başladı. Bende kaçmak istedim. Bu sırada takıldım ve düştüm. Beni yakaladı, üzerime çıktı. Boğmak istedi. Bana saldırdı. Kıyafetlerimi çıkardı. Çırpınınca bana tokat attı. Bağırmak istedim olmadı. Boğazımı sıkınca, ölü taklidi yaptım. Beni çalılıklara çekti. Üzerime taşlarla kapattıktan sonra çalılarla örttü. Ablamın sesini duyunca biraz bekledim. Daha sonra bağırarak bulunduğum yerden çıktım” dedi. 
İKİ SUÇTAN HAPSİ TALEP EDİLDİ 
Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan Ş.A. hakkındaki suçlamayı reddetti. Ş,A. “Kızı tanımıyorum. Ben böyle bir şey yapmadım” dedi. Tutuklanan Ş.A. hakkında çocuğun cinsel istismar suçundan 4.5 yıldan 12 yıla kadar, kasten öldürmeye teşebbüs suçundan ise müebbet hapisle cezalandırılmasına talep edildi. Savcının hazırladığı iddianame ağır ceza mahkemesine ulaştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105