ÖNCE KINADI SONRA UYARDI...

CHP Genel Başkanaı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik saldırının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Trabzon Milletveki Salaih Cora önce saldırıyı kınadı ardından uyarıda bulundu. İşte Cora'nın paylaşımı...

CHP Genel Başkanı Sn. Kılıçdaroğlu'na Artvin’de yapılan silahlı saldırı sonrası hatırlayın; "Yeni Kapı Ruhu” birleştirici söylem gitti, “Kontrollü Darbe” safsatası geldi. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN seçim sonrası, tartışmaları geride bırakalım, gün kızgın demiri soğutma, “Türkiye İttifakı” kurma günüdür dedi. Ülkemizin huzurunu bozmak isteyen karanlık eller devreye girdi. Bugün CHP'ye Çubuk’ta bir ihtar gönderdi. Sakın ha bu ittifakta olma denildi .Şimdi hep beraber düşünelim; bu olay, bu saldırı kime yaradı. Herkes söylemlerinde çok dikkatli olmalıdır. Provokasyonlara gelmeyelim.
Saldırıyı kınıyoruz.‬

Av. Salih CORA
AK Parti Trabzon Milletvekili

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105