Otelde ölü bulunmuştu!  Polis fazla uçuş yapınca şüphelenmiş...

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde, bir otelde ölü bulunan uyuşturucu kuryesinin ölümden 24 saat önce narkotik polisi tarafından gözaltına alınarak üst araması ve valiz aramasının yapılarak bir süre takip edildiği öğrenildi.

UZUN YOLCULUK POLİSİN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Trabzon'da, 352 adet metamfetamin tüpünden 2’sinin midesinde atlaması sonucu otel odasında hayatı kaybeden Ahmet I. (27) hakkındaki detaylar ortaya çıktı. Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nden Van’a geldiği narkotik polisi tarafından tespit edilen Ahmet I.’nın uçakla önce İstanbul’a ardından da Trabzon’a uçtuğu belirlendi. 31 Mart 2022 tarihinde Gerçekleştirdiği uzun yolculuğun ardından Trabzon’a ulaşan  Ahmet I. havalimanında polisler tarafından kısa süre gözaltına alındı. Üst aramasının ardından valizi aranan Ahmet I., daha sonra serbest bırakıldı.

POLİS ŞÜPHE ÜZERİNE KURYEYİ TAKİP ETMİŞ

Havalimanından çıkan kurye Ahmet I. Narkotik polisi tarafından kendisini herhangi birinin karşılayıp karşılamadığı belirlemek için bir süre takip etti. Havalimanından ayrılan ve otele giren Ahmet I.’yı takipten vazgeçen polis, sabah otelde kurye olduğu belirlenen Yüksekovalı gencin cesedini odada buldu.

OTOPSİDE SONUCUNDA İKİ TÜP PATLAMIŞ

 Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopside Ahmet I.’nın yuttuğu tüplerden ikisini patladı belirlendi. Zehirlenen gencin midesinden 352 adet poşet içerisinde 552 gram uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi. Telefon kullanmayan Ahmet I.’nın metamfetamin madesini Trabzon’a getirmesinin nedeni ise Doğu Bölgesine göre Karadeniz Bölgesinde 5 kat fazla para karşılığında satıldığı öğrenildi. Narkotik polisi cep telefonu kullanmayan kuryeyi Van’dan kimin yolcu ettiğini araştırıyor.foto:habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.