PARK KAVGASI CİNAYETİ

Trabzon’da araç park etme yüzüne çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi ise yaralandı. Firar eden saldırgan polis ekipleri tarafından aranıyor.

KOMŞUSUNU ÖLDÜRDÜ

Trabzon’un Sürmene İlçesi Yemişli Mahallesinde yok yere çıkan kavgada kan aktı. Oto kiralama şirketi sahibi Kenan Aydemir ile komşu işyeri sahibi zahireci Şenol Y. adlı kişi ile  dükkan önüne araç park etme yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma büyüdü ve kavgaya dönüştü. Bu sırada silahını çeken Şenol Y.,  Kenan Aydemir’e ard arda ateş etti.  Şenol Y.’ nin silahından çıkan kurşunlardan biri sekerek annesi Fatma Y.ye isabet etti. Kenan Aydemir ve Fatma Y. yaralandı. Yaralılar olay yerine ulaşan ambulanslarla Sürmene Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

FİRARI SALDARGAN ARANIYOR

Hastaneye kaldırılan Kenan Aydemir hayatını kaybederken ayağından yaralanan Fatma Y.'nin ise tedavi altına alındı. Olay yerinde 21 adet boş kovan bulan ve delil arayan polis, firar eden saldırganın peşine düştü.

Anahtar Kelimeler:
SürmeneParkOto
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105