PKK/ KCK yapacak DEAŞ üstlenecek

PKK’NIN HAİN PLANINI DEŞİFRE ETTİLER

Hainlerin yeni eylem planı deşifre edildi, Trabzon başta olmak üzere 81 kentte terör örgütü mensuplarına yönelik bir uyarı yazısı gönderildi. PKK/KCK terör örgütü yürütme konseyi üyesi Murat Karayılan’a bağlı oyarak faaliyet yürüten Apo fedaileri olarak bilinen terörist grubun devlet büyüklerine namaz kıldığı camide eylem yapmayı planladığını bilgisine ulaşan istihbarat birimlerinin hazırladığı raporda, Suriye’deki örgüt mensuplarının organize edeceği eylemi PKK/KCK- PYD/YPG’nin üstlenmeyeceği, DEAŞ’ın üstleneceğini belirtti.

PKK YENİ ELEMAN PEŞİNDE

PKK terör örgütünün silahlı kanadı YPS’nin Irak’ın Erbil şehrinde faaliyet yürüten ve ülkemizde eylem birimlerini koordine ettiği bilinen Argeş kod adlı L.U. adlı teröristin yerine Cihan kod adlı Y.K. adlı teröristin getirildiği belirlendi. Y.K.’nın ülkemizde kurye ve işbirlikçi faaliyetlerini yürüten eylem birimlerini Erbil’e çağırarak toplantı yaptığını belirleyen istihbarat birimleri, toplantıda örgüte yeni katılımlar istendiği, orman yakma ve araç kundaklama eylemleri yerine suikast tarzı eylemlerin yapılması için emir verdiği belirlendi.

GÜÇ VE İTİBAR KAYBETTİLER

Toplantıda güç ve itibar kaybı yaşandığının konuşulduğunu tespit eden istihbarat birimleri, örgütün eylemlerin şiddetinin arttırılması için görüşmeler yaptığını rapor etti. Irak’ın kuzeyinde YPS kampında yeni örgüt mensuplarına eğitim verilmesinin amaçlandığı, eylem gerçekleştirme misyonunun ise YPS’ye verildiği belirlendi. Bu tespitlerin ardından tüm birimler alarma geçirilerek, örgüt mensuplarına karşı uyanık olunması istendi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105