Saldırgan yakalandı

Saldırgan yakalandı

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık'a silahlı saldırıda bulunan H.A. yakalandı.Polisin ısrarlı takıbı sonucu Yomra'da bir köy yolunda saklandığı araç içerisinde yakalanan H.A'nın olayda kullandığı silah da ele geçirildi. Başarılı çalışma yapan polis, suikastçıyı 12 saatte bulmayı başardı.Bu arada saldırganı azmettirdiği iddia edilen T.K.'da sabah saatlerinde gözaltına alınmıştı. 

BAKAN SOYLU DUYURDU!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptığı açıklamada ''Trabzon'da bu sabah, Yomra Belediye Başkanı'na yapılan silahlı saldırının azmettireni de, zanlısı da silahıyla birlikte, emniyet güçlerimiz tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Saldırıya uğrayan Yomra Belediye Başkanı Sn. Mustafa Bıyık'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.