SARMAŞIK…

Sarmaşık bitkisi tırmanmak ve büyümek için kendine yol bulup, bulduğuna yapışıp büyüyen bir bitkidir. Koca, Trabzonspor'un da etrafını sarmaşıklar sarmış ona yapışarak büyüyorlar ne yazık ki… Trabzonspor, tribünde cebinde bilet parası olmayan, maça aç gelip aç dönen, iç çamaşırına kadar yağmurda ıslanan taraftardan yani bizden almış, hep ona yapışanlara vermiş, onları büyütmüştür. Herkes de hakkımız var. Yorulduk hocam yorulduk, hainlerden kene gibi yapışanlardan hiç birşey vermeden almanın peşinde koşanlardan yorulduk. Kulübün bazı çalışanlarından tutunda, başkanına kadar nemalanmaya çalışanlardan, yerel medyasından, öz evlat topçusundan, hocasından, dayısı olanından yönetici olup peşkeş çekenlerinden yorulduk. Düşün şu kulübün yakasından, yetmedi mi? 
Cumartesi günü bir derbi maçı oynadık futbola dair çok birşey konuşmamıza gerek yok. Herkes izledi zaten. Trabzonspor konuk ettiği Galatasaray'a kendi kendine yenildi…Oyuncular arası kalite farkı herşeyi açıklıyor bize…Trabzonspor'dan Novak, Sosa ve Sörloth gitti. Yerlerine  9-10 yabancı geldi. Alınanlardan Vitor Hugo hariç gerisini hiçbir süper lig takımında oynatamazlar..Edgar geçen senenin mahsulü onu saymadım. Zaten kör nişancı da 10 attığından birini vurur. Şiir gibi futbol oynadığımız zaman kanal kanal gezen başkanımız nerede acaba. çıksın bir savunma yapsın. Bakalım belki haklı sebepleri olacaktır. Amacım başkanı eleştirmek değil çıkıp anlatmasını istiyorum. Önceki başkanların yaptıklarını unutmuş değilim. Ahmet Ağaoğlu'nun takımı ne zaman ne şekilde aldığını da unutmuş değilim. Ama dişlinin bir yerinde bir kırık var ve bu aleni belli artık. Maçtan sonra da istem dışı olarak  sosyal medyaya  ‘’Bana kadro dışı isteği ile gelmesinler b….. çıkarmasınlar’’ şeklinde düşen bu görüntüyü çekip sosyal medyaya sunan Trabzonpor düşmanı mıdır? Başkan çıksın bu anlatsın. Trabzonspor başkanlığı yapmış, onursal başkanın sahibi olduğu gazete bir haber servis ediliyor… Bir çöp kutusuna atılan oyuncular resmediliyor, hakkımız haram olsun. Takımın en kötü topunu oynayanlardan olan A.Parmak cımbızla aradan çekilmeye çalışılıyor. Hayırdır takımın en iyi iki adamından biri olan Edgar'a hakkınız haram da Parmak’a nasıl helal siz körmüsünüz arkadaşım. Ya da oyuncudan para alıp durmadan yazılarında veya anlatımlarında onu öven sözde köşe yazarları şimdilerde tweetcilere ne demeli? Veya menejeri ile anlaşıp amatör oyuncuyu kulübeye aldıran sözde scout olan kör ekibimize mi birşey demeliyiz? Olmadı sahte hesapla kendine sosyal medya sayfaları açıp algı oluşturan oyuncularımız bunlara mı birşey diyelim? Gizli kapılar ardında çevrilen işler ne zaman alenileşirse o zaman Trabzonspor bu mikroplardan kurtulur.  
Geldiğimiz noktada elimizde güvendiğimiz isim olarak kalan tek kişi Abdullah Avcı oldu. Çünkü şu ortamla uzaktan yakından alakası olmayan Abdullah hoca eminim devre arasını zor bekliyordur. Bizim gibi izleyicilerin bile midesini bulandıran şu futbol yıllarca antrenörlük yapan hocayı iyice bunaltmıştır. Başkanın mental yorgunluğu açıklama yapmadan kaçması, 7-8 topçunun ikinci lig ayarında olması öz evlatların koşar adım uzaklaşması, çıkıp açık açık anlatılmalıdır. Yoksa bu işin sonu büyük bir hüsrana doğru ilerliyor. Başkan gider golf federasyonunu yönetir ,oyuncu gider başka yerde oynar , hoca gider başka takımı yönetir ama biz hiçbir yere gidemeyiz. Bizim ailemize bağlandığımız gibi bağlanmışız bu kulübe, içimize atarız günü gelince de patlarız…
Bizi tahrik etmeyin yeter….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail seymen 3 yıl önce

Tebrik ediyorum ağzına sağlık .

Avatar
Taraftar kalfa 3 yıl önce

Kesinlikle...

Avatar
Yalçın 3 yıl önce

İmza atılacak konular
Teşekkürler, yüreğinize, kaleminize sağlık