ŞEHİT ANNESİ PROTESTO ETTİ 

Başkan İmamoğlu’nun ziyarete geleceği öğrenen şehidin annesi yaylaya çıktı 
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Maçka’da PKK terör örgütü üyelerinin saldırısı sonucu Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit düşen Eren Bülbül’ün mezarını arife günü ziyaret etti. Başkan Ekrem İmamoğlu ve beraberindeki CHP heyeti, Şehit Eren Bülbül’ün mezar başında dua etti.  Başkan İmamoğlu’nu, mezar ziyaret sırasında Eren Bülbül’ün ailesinin karşılamaması dikkatlerden kaçmadı. 
ANNE ÇOCUKLARINI YANII ALDI, YAYLAYA ÇIKTI
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ziyaret sırasında Eren Bülbül’ün aile üyeleri arandı. Hemen mezar başındaki evin kapalı olduğu ortaya çıktı. Eren Bülbül’ün annesi Ayşe Bülbül’ün evde olmadığı belirlendi. CHP Heyeti, mezar başında yalnız kaldı. Ailenin ise ziyarete gelecek olan CHP’ye tepkisini göstermek için Ekrem İmamaoğlu’nu karşılamadığı ortaya çıktı. Şehit anesi Ayşe Bülbül, “Karşılaşmamak için çocuklarımı aldım ve yaylaya çıktık” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105