Sen Müfterisin!

“Bilemezsin kim düşman kim dost, bazen tuttuğun eldir seni arkadan vuran”

Ne güzel bir söz. Dost görünen sahtekarları anlatır. İnsanların ne denli ahlak sahibi olduklarını gösterir. Kendileri dağları devletten hibe alırlar, çocuklarına yol açmak için olmadık işler yaparlar. Sonrada insanların ekmeğine göz dikip, iftira atarlar. Plan yapanlar ama rızkın Allah’tan geldiğini bilmezler.

Ben kim için ne yazdıysam arkasında dururum da, sen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na yaptığın ziyarette, ‘Alacağınız kararlarda istişare yapalım’ sözünün arkasında durabilir misin? Adama demezler mi, ‘Hayırdır Başkan senle niye istişare yapsın. Bir beklentin mi var. Ne istiyorsun’! Evet adama derler. Maalesef Murat Zorluoğlu'nun sessiz kalarak adamlığına şahit oldum ama senin yaptığın rezillik karşısında utancımdan yerin dibine girdim. Sözü söyleyen sen, utanan ben. 

Karakolda yalan söyledin anladık, Allah’ın huzurunda nasıl söyleyeceksin. Gösterdiğin yalancı şahidin hesabını Allah'a nasıl vereceksin?  Ya da yazdığın yazıları muhabir adıyla kendine ait medya organında yer verdiğini kabul edebilecek misin? Hepsini geçtim, kul hakkını nasıl unutursun. Kimlerle mübahele yapabilirsin? Çok hak yedin çok. Allah günahlarını affetsin.

Resûl-i Ekrem’in (s.a.s) Kıyamet gününde insanoğlunun hesaba çekileceği konulardan birinin de 'Malını nereden kazandın' sorusunu sana hatırlatmak isterim. Nedenini sorarsan, tazminat oyunların aklıma geliyor, onun için. Yalancı şahitlerle adaletten kaçabileceğini düşünen sen, ahirete inanan ben. Seni yazmak muhatap almak bile günah. Toplum seni hak ettiğin yere yıllar öncesinden koymuş, bile. Niye dersen kazık attığın dava arkadaşlarına sor, derim. Ama suç benim.İşte nedeni: Sırtından vurana kızma ona güvenip arkanı dönen sensin. Arkandan konuşana da darılma onu insan yerine koyan yine sensin...

Sana gelince tosunum; Seni haftaya bıraktım. Sana pahalı hediye alanlardan biri daha rahmetli oldu. Bakalım o düldülü niye sana hediye etti. Hakkını helal etmedi ama haberin olsun. Sana satın aldığın yatak odasının ücretini ödeyip ödemediğini soracağım. Dur acele etme kimmiş şerefli göreceğiz.

Son söz:

Bugün arkadaşlar aradı, bir yayın organın internet sitesinde yazılarım olduğunu söylediler. Hani sildikleri yazıların bazılarını tekrar yayınlamışlar. Bir kısmına eski, bir kısmına yeni tarih atmışlar. Yazılarımı yeniymiş gibi gösterip itibarsızlaştırmayı hedefleyenlerle adalet önünde hesaplaşacağım.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali'm 2 yıl önce

Bu adam hangi dağı hibe aldı. Vay anam vay... Bir yandan başkana iftira at bir yandan malı götür. Ak Parti yöneticileri utanın.

banner105