SENİN GİBİ ANNE  OLMAZ OLSUN

Çocuğu uyutmak için en güçlü psikolojik ilacı veren anneye dava açıldı

KIZININ SÜTÜNE UYKU İLACI KARIŞTIRDI

Trabzon’da 4 yaşındaki S.Z. adlı çocuğunu sakinleştirmek ve uyutmak için sütle birlikte norodol adlı ilacı verdiği belirlenen F.Z. adlı anneye hapis istemiyle dava açıldı.

POLİS ANNEYİ GÖZALTINA ALDI

Kocası cezaevinde bulunun F.Z. adlı kadın, 4 yaşındaki S.Z. adlı kızı fenalaşınca hastaneye götürdü. Hastanede tedavi altına alınan S.Z.’nin sütüne annesi F.Z.’nin Norodol adlı ilaç karıştırarak verdiği tespit edildi. Minik kızın tedavisinin tamamlanmasının ardından hastane yetkilileri durumu polise bildirdi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan F.Z.’nin ifadesine başvuruldu.

SAVCI ANNENİN HAPSİNİ İSTEDİ

F.Z., üç gün süreyle çocuğunun sütüne Norodol adlı ilacı kattığını belirterek, fenalaşınca hastaneye getirdiğini ve kötü bir niyetinin olmadığını söyledi. Durumdan haberdar olan cezaevindeki O.Z. adlı baba ise eşinden şikayetçi oldu. O.Z. eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu ileri sürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında çocuğun kullandığı ilaçla ilgili rapor alınmasına karar verildi. Raporda, ilacın kontrolsüz ve doktor reçetesi dışında kullanıldığı belirtilerek, çocuğun sağlığını tehlikeye atıldığı belirtildi.

SAVCI ANNENİN HAPSİNİ İSTEDİ

Soruşturmayı tamamlayan savcı., F.Z. adlı anne hakkında bilinçle taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olmak suçundan dava açtı. Asliye ceza mahkemesinde yargılanmasına karar verilen F.Z.’nin 5 aydan 2 yıl 3 aya kadar hapsi istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.