SERİ KATİL BUNLAR

Önce Samsun'da sonra Trabzon'da iki ayrı cinayet işlediler

Sultanmurat Yaylası’na ailesiyle birlikte pikniğe giden Şenol Keleş'i öldüren katillerin Samsun'un Canik İlçesinde de cinayet işlediği ortaya çıktı. Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri iki şüpheliye yardım eden 3 kişiyi gözaltına aldı. Trabzon’da polis bazı adreslere baskın yaparken, firarilerden birinin cep telefonunun sinyal verdiği daha sonra kapandığı öğrenildi. Şüphelilerden Ahmet C. yakalandı. Serkan T. ise aranıyor.

CİNAYETTEN SONRA TRABZON'A KAÇMIŞLAR

Samsun'un Canik ilçesinde Hüsame Ünveren adlı genci önce vurarak yaralayan saldırganlar, ardından da yaralı gencin başına tüfek kabzasıyla vurdular. Acı içerisinde kıvranan Hüsame Ünveren’e tabancayla ateş ederek öldürülen şüpheliler, olay yerindeki güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Saldırıda Canik Belediyesi MHP Meclis Üyesi Cemil Güngör’de kazara bacağından yaralandığı öğrenildi.

ŞÜPHELİ SOSYAL MEDYADAN MEYDAN OKUDU

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalanan iki şüpheliden biri olan Ahmet C., yakalanmadan önce sosyal medya facebook hesabından herkese meydan okuduğu ortaya çıktı. Helallik isteyen cinayet şüphelisi Ahmet C. ve beraberindeki Serkan T. Sultanmurat Yaylasındaki cinayetin ardından Trabzon’dan Samsun’a döndüğü ortaya çıktı. Ahmet C.’yi yakalayan polisin Serkan T.’yi elinden kaçırdığı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
TrabzonSamsun
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105