SİLAHLI EĞLENCEYE BİR TEPKİDE MHP İL BAŞKANINDAN

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, silahla kutlama yapanlara sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi. Kentte yapılan kutlamalarda silah atılmasanı kentin en büyük sorunlarından biri olarak gördüğünü belerten Başkan Tarım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu konu hakkında görüşecegini belirtti. Tarım Trabzon Valisi ve Emniyet Müdürüne destek isteyip, mücadeleye katkı vermeye davet etti. 

İşte MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım'ın o paylaşımı:

HAVAYA SİLAH ATILMASI MESELESİ.

Yaptığımız hiç bir işin reklâmı yoktur. Sadece gücümüzü LİDERİMİZDEN ve teşkilâtımızdan aldığımızı iyi biliriz. Bulunduğumuz yerele veya bölgeye hangi konuda faydamız olursa biz mutlu oluyoruz. Trabzonumuzun en büyük sorunu her fırsatta havaya silah atılmasıdır. İnsanımız bu çağ dışı davranışı terk etmiyerek başkalarının hayatını tehlikeye sokmaktadırlar. Hazır bu konulara çok duyarlı bir Vali ve Emniyet müdürü şansımız varken, bunu iyi değerlendirip Trabzonda Mhp olarak sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Adrese teslim bilgilerle kimsenin gözünün yaşına bakılmaması gibi bir metodu devreye sokturmaya gayret göstereceğiz. Güvenlik güçlerimizin cesaretli ve duyarlı vatandaşlara her zaman ihtiyacı olacaktır. Gerekirse işin boyutunun yasal düzenlemelerle şekillenmesi gerekiyorsa Trabzona söz veriyorum, Liderimden aldığım güçle Soylu bakanımızada CUMHURBAŞKANIMIZADA çıkacağım. Kendilerininde bu konulardaki duyarlılıklarının tarafımızca bilinmesi motivasyonumuzu güçlendirmiştir.
TRABZON KAMUOYUNUN DİKKATİNE.
MHP. TRABZON İL BAŞKANI.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.