SİLAHLI SALDIRI...

Trabzon’da Rahip Santoro cinayetini işleyen Oğuzhan Akdin ve ağabeyi Alparslan Akdin Bodrum’da saldırıya uğradı. Saldırıda ağabey Akdin ayağından vuruldu.

İKİ KARDEŞ SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Trabzon’da 5 Şubat 2006’da İtalyan Katolik Kilisesi Rahibi Andrea Santoro’yu silahla vurarak öldürmekten 18 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Oğuzhan Akdin cezasını çekmekte olduğu Samsun Bafra Kapalı Cezaevi’nden 2016 yılın Ağustos ayında tahliye edilmişti. Oğuzhan Akdin ve abisi Alparslan Akdin, bir süre önce Bodrum’a yerleşti. Akdin kardeşlerin önceki gün akşam tartıştığı kişi tarafından silah vuruldu. Akdin kardeşler kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı.

SALDIRIYI ARKADAŞI GERÇEKLEŞTİRDİ

Saldırıyı gerçekleştiren kişinin ise Trabzon’da ki bir çete davasından aranan ve Akdin kardeşlerle arkadaş olduğu öğrenilen E.D. olduğu iddia edildi. E.D.’nin Akdin kardeşlerden silah istediği ve silah aldıktan sonra tabancayla ateş ettiği ileri sürüldü. Bodrum Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatırken olayın arkasında başka kişilerin olup olmadığını araştırdığı öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105