Sınırlar kapandı futbolcular ortada kaldı

Sınırlar kapandı İranlı iki futbolcular mahsur kaldı

Covid - 19 nedeniyle ülkelerine dönemeyen Ortahisar Belediyesi Ampute ve İran Ampute Milli Takım oyuncusu iki futbolcu, İran Başkonsolosluğu’ndan yardım istedi. Ortahisar Belediyesi Ampute Futbol Takımı'nın iki oyuncusu  Mohammad Rezza Damavandı ile Jafar Alizadehbaroug’nnu ülkelerine dönmesi için belediye yetkilileri devreye girdi. İki futbolcu konsolosluktan gelecek müjdeli haberi bekliyor. Futbolda virüsten en çok etkilenen sektörlerin arasında bulunuyor.  Tüm dünyada ve Türkiye’de iptal edilen liglerden sonra yurt dışından ülkemize gelen birçok yabancı oyuncu ülkesine dönmek için gün sayarken, Trabzon'da iki İranlı fuybolcu sınırı geçmek için resmi makamlardan yardım bekliyor.

AMPUTE LİGİ BİTTİ TRABZON’DA KALDILAR

Koronavirüs nedeniyle mağdur olan İran Ampute Milli Takımı ve Trabzon Ortahisar Ampute takımı oyuncuları  Mohammad Rezza Damavandı ile Jafar Alizadehbaroug, 11 Mart’tan sonra Türkiye’nin virüse karşı bir dizi önlem alması nedeniyle kapanan sınır kapılarının kendilerine açılması için izin istedi. Virüs nedeni ile Türkiye’de sona eren Ampute ligleri sonrasında İran’a dönmek isteyen oyuncular kendi ülkelerinin kelçilikleri ile irtibata geçtikleri fakat  ülkelerine dönemk için izin alamadıkları öğrenildi.

KARAYOLU İLE TEBRİZ’E GİDECEKLER

Çin Halk Cumhuriyetin’den sonra virüsün etki altına aldığı ikinci ülke konumunda olan İran’da gitmek için izin bekleyen Damavandı ve Alizadehbaroug, izin çıkarsa karayolu ile İran’ın Tebriz kentine gidecekleri belirtildi.Covid 19 Korona virüsü nedeni ile iki ülke arasında uçuşlar tehlike geçene kadar iptal edilmişti.

Anahtar Kelimeler:
IranSınırAmpute
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105