ŞÜPHELİ ÖLÜM MEZAR AÇTIRDI

Ankara’da hayatını kaybeden Trabzonlu Muhammet Kuzur’un Akçaabat’ın Derecik Mahallesi’ndeki mezarının açılarak otopsi yapılmasına ve ölüm nedeninin araştırılmasına karar verildi. 
ÖLÜM NEDENİNİ KALP KRİZİ OLARAK SÖYLEDİ 
Ankara’nın Keçiören ilçesi Bağlum Mahallesi’nde yaşayan Muhammet Kuzur, 1 Haziran 2020 günü hayatını kaybetti. Muhammet Kuzur’un 8 yıldır birlikte yaşadığı imam nikahlı eşi Z. G., eşinin Trabzon’daki ailesini arayarak acı haberi verdi. Bir çocuk annesi Z G., eşinin kalp krizi geçirdiğini ve düşerek başını çarptıktan sonra öldüğünü söyledi. Bunun üzerine Kuzur ailesi, Muhammet Kuzur’un cenazesini Ankara’dan Trabzon’a getirdi. Tabutta kan gören Temel Kuzur, imamdan Muhammet Kuzur’un yeniden yıkanmasını istedi. Pandemi dönemi olduğu için kabul görmeyen bu teklifin ardından Muhammet Kuzur, Derecik Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verdi. 
TABUTTAKİ KAN İZİNİ GÖRÜNCE ŞÜPHELENDİ 
Ağabeyini toprağa verirken tabutta kan izi gören Temel Kuzur, şüphelendiği için Ankara’nın yolunu tuttu. Bir hafiye gibi çalışan ve ağabeyinin ölüm nedenini araştıran Kuzur, elde ettiği delilleri avukata sundu. Ağabeyinin ölümünün ardından çekilmiş fotoğraflarını bulan Temel Kuzur, ağabeyinin başının çeşitli yerlerinde ve vücudunda darp izlerini tespit etti. Ağabeyinin  dövülerek öldürüldüğünü ileri süren Temel Kuzur, olay yerine gelen ambulans görevlilerinin ağabeyine müdahale etmediğini iddia etti. Ağabeyinin öldürüldükten sonra bir başka adrese getirildiğini iddia eden Kuzur, ağabeyinin 500 bin TL değerinde bir senet yüzünden dövüldüğünü ileri sürdü. Temel Kuzur, ağabeyinin imam nikahlı eşinin de aralarında bulunduğu 5 ismi avukata verdi. 
ANKARA’DA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Temel Kuzur, avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulundu. Ağabeyinin öldürüldüğünü ileri süren Kuzur, ağabeyinin imam nikahlı eşinin mal varlığına tedbir konulmasını istedi. Bu talepleri yerinde bulan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Trabzon Akçaabat Adliyesine bir yazı göndererek, fethi kabir yapılmasını ve Muhammet Kuzur’un mezarının açılarak otopsisini istedi. Bu talep üzerine Muhammet Kuzur’un mezarı açıldı ve cenazesi Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Otopsi sonucunda Muhammet Kuzur’un kesin ölüm nedeni belirlenecek. Bu arada olaya adı karışan ve ifadesi alınan 5 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
AnkaraDerecikTabut
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105