SÜPÜRGE SAPINI SİLAH KABUL ETTİ


Trabzon’da iki arkadaş arasında çıkan kavgada kullanılan süpürge sapı, soruşturmayı yürüten savcı tarafından silah kabul edildi. 
SÜPÜRGE SAPIYLA KAGAMA VURDU 
Trabzon’da bir işyerinde temizlik yapma konusunda Hasan T. (44) ile Erdoğan M. (50) adlı iki arkadaş arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Erdoğan M., temizlik süpürgesinin sapıyla arkadaşının kafasına vurdu. Kafasına aldığı darbenin ardından kafasını duvara vuran Hasan T. yere yığıldı. Bir süre sonra kendini gelen Hasan T., arkadaşı olduğu ileri sürülen  Erdoğan M.’den şikayetçi oldu. Hasan T., arkadaşının temizlik süpürgesinin sapıyla kafasını vurduğunu söyledi. 
SAVCI SÜPÜRGE SAPINI SİLAH SAYDI
Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili olarak soruşturma başlattı. Savcı,  olayda kullanılan süpürgeyi sapını silah kabul ederek, yaralama suçundan Erdoğan M.’nin 8 aydan iki yıla kadar hapsini istedi. Savcı ayrıca Hasan T. hakkında hakaret ve basit yaralama suçundan takipsizlik kararı verdi.

Anahtar Kelimeler:
SavcıKavgaSüpürgeTemiz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.