SÜTYENİNDEN HAP ÇIKTI

Trabzon'da amcasıyla birlikte yaşayan M.Ö. odasında ölü bulundu. M. Ö. adlı genç kadının otopsi sırasında sütyeninden hap çıktığı belirlendi. 

BABASI KIZINI TRABZON'A GÖNDERDİ

ABD'de yaşayan M.Ö. burada uyuşturucu maddeye alıştı. Kızını kurtarmak isteyen baba, son çare olarak 24 yaşındaki M.Ö.'yü 7 ay önce kardeşinin yanına Trabzon'a gönderdi. Karşıyaka Mahallesi'nde amcası ile birlikte yaşayan genç kadın, önceki gece odasına kapandı. Bir süre sonra amcasının eşi genç kadının kaldığı odanın kapısı çaldı. İçerden ses gelmemesi üzerine kapı kırıp içeri giren amcasının eşi, M.Ö.'nün yerde yüzüstü yattığını, ağzından kan geldiğini ve elinde bir poşet olduğunu gördü. Eşini arayan kadın, daha sonra sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi Olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri ulaştı. Yapılan inceleme sonucunda M.Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi.

OTOPSİ ÖNCESİNDE HAPLAR BULUNDU

Bir süre önce eşinden ayrıldığı belirlenen M.Ö.'nün ilaç yada benzeri bir madde kullandığı gerekçesiyle cesedine otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı'na kaldırılmasına karar verildi. Burada sütyeninden hap çıktığı öğrenilen genç kadının kullandığı maddenin uyuşturucu olup olmadığının araştırılmasına karar verildi. Bu arada olayla ilgili soruşturma sürerken genç kızın babasının Amerika'dan Trabzon'a gelmesinin beklendiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.