TACİZCİ ANNE TUTUKLANDI

Trabzon’da oğluna yönelik cinsel istismarda bulunan anne çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. 

İSTİSMAR GÖRÜNÜTLERİNİ MAHKEMEYE VERDİ

İstanbul’da yaşayan E.B. ve H.B. adlı karı koca, zor şartlardan kurtulmak üzere iki çocuğuyla birlikte memleketleri Trabzon’a döndü. Bir süre sonra karı koca arasında şiddetli geçimsizlik baş gösterdi. H.B. adlı koca ev hanımı olan eşinden boşanmak üzere Trabzon Aile Mahkemesi’ne başvurdu. 2017 yılında başlayan dava sonuçlanmayınca, H.K. adlı baba eşi E.B.’ye ait bilgisayarda küçük çocuklarına yönelik cinsel istismarda bulunduğuna yönelik görüntüleri mahkemeye delil olarak sundu.  

AİLE MAHKEMESİ SUÇ DUYARUSUNDA BULUNDU

Trabzon Aile Mahkemesi Hakimi, görüntülerin delil olarak mahkemeye sunulmasının ardından Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurunda bulundu. Bunun üzerine soruşturmacı savcı, E.B.’nin çocuğuna karşı cinsel istismar suçundan gözaltına alınmasına karar verdi. Gözaltına alınan ve sorguda gözyaşlarına boğulan 2 çocuk ananesi, 6 yaşındaki oğluna 3 yıl önce cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla çocuk suçları savcılığa sevk edildi. Savcı tarafından bir saati aşkın süre sorgulanan E.B., tutuklama talebiyle nöbetçi hakime gönderildi. Anne E.B. çocuğuna yönelik cinsel istismar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SIR GİBİ SAKLANAN OLAY BAŞSAVCIYA BİLDİRİLDİ 

Trabzon’da cinsel istismar suçunu işleyen bir kişinin önce serbest bırakılması ardından da tutuklanma üzerine bir genelge yayınlayan Adalet Bakanı Aldülhamit Gül, çocuklara yönelik  cinsel istismar suçlarının illerdeki başsavcı tarafından takip edilmesini istemişti. Genelgenin ardından ilk takibi yine Trabzon yaptı. Sır gibi saklanan olayı başsavcı yakından takip etti. Bu arada çiftin arasındaki boşanma davasının sürdüğü ve ilk celsede sonuçlanacağı ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
AnneTacizİSTİSMAR
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105