TATİLDEN DÖNDÜ  EVİNİ HARABE BULDU

Uzaklaştırma alan koca, tatile giden eski eşinin evine girerek ortalığı savaş alanına çevirmiş

Trabzon’un Araklı İlçesinde tatile giden eski eşinin evine girdiği iddia edilen öfkeli koca, önce evdeki eşyaları kırdı, sonra yatak odasında uykuya daldı. Çanakkale’den dönen kadın evinin savaş alına döndüğünü gördü, polise giderek şikayetçi oldu.

ÜÇ GÜN ÖNCE KIZI EVDE BULMUŞ

Trabzon’un Araklı İlçesi’nde yaşayan 4 çocuk annesi Meryem D., 2011 yılında eşi S.D.’den boşandı. Boşanan çift bir süre daha birlikte yaşadı. Eşiyle sorunları bitmek bilmeyen Meryem D. polis merkezine giderek şikayetçi oldu ve uzaklaştırma aldı. Bir süre sonra kızlarını yanına alarak Bartın’a giden Meryem D., buradan da Çanakkale’ye geçti. Bu sırada kızı H.B.’yi Trabzon’a gönderdi.

ESKİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Trabzon’a dönen H.B. eve gidince kapının kilidinin değiştirildiğini gördü. Bunun üzerine polis merkezine giden H.B., babasının evde olduğunu düşünerek, polisten yardım istedi. Polislerle eve giden H.B., kapıyı kırıp içeri girince babasını yatak odasında buldu. H.B. polis merkezine giderek, yaşananları anlattı. Kızının ardından üç gün sonra 23 Ekim 2020 tarihinde Trabzon’a dönen Meryem D. evine gitti. Evinin kapısının kırık olduğunu ve evdeki tüm eşyalarının parçalandığını gördü. Yaklaşık 25 bin TL zararı olduğunu ileri süren Meryem D., eski eşi ve kız kardeşinden şikayetçi oldu. Soruşturma çerçevesinde S.D. ve kız kardeşinin ifadesi alındı.  Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.