TEHLİKELİ EĞLENCE 

Ramazan Bayramı’nda Kovid-19’un yayılımını engellemek için sokağa çıkma yasağı uygulanırken, Trabzon Büyükşehir Belediyesi mahallelerde düzenledikleri bayram eğlencesinde çocuklar evlerden kaçarak sokağa döküldü. 
ÇOCUKLAR SOKAĞA DÖKÜLDÜ 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, dışarı çıkma yasağı olduğu gerekçesiyle mahallelerde konser düzenlemeye başladı. Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun talimatıyla, Pelitli, Yalıncak, Bostancı, Üniversite, Kalkınma, Kaymaklı, Esentepe, Yalı, Beşirli, Karşıyaka, Aydınlıkevler ve Yeşiltepe mahallelerinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bando ekibi konser verdi. Hacivat-Karagöz, Nasreddin Hoca ve Karakaçan, İbiş-Aşuk-Maşuk gösterileri de sergilendi. Aylardır evde kalan çocuklar ise belediyenin düzenlediği eğlenceyi görünce yasakları ve sosyal mesafeyi unutarak sokağa aktı. Kaymaklı Mahallesi’nde onlarca çocuk sokağa çıkarak sosyal mesafeye dikkat etmeden eğlenceleri takip etti ve Büyükşehir Belediyesinin dağıttığı boyama kitaplarını almak için adeta birbirleriyle yarıştı. 
AYNI MAHALLEDE GENÇLER CEZA YEMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde yine Kaymaklı Mahallesi’nde sokak arasında eğlence düzenleyen 9 gence idari para cezası verilirken, Büyükşehir Belediyesinin gençleri ve çocukları sokağa dökecek bir eğlence organize etmesi şaşkınlık yarattı. 
"HEMŞEHRİLERİMİN BAYRAMIN KUTLUYORUM"
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, belediyenin resmi sayfasından balkonlardan ve camlardan eğlenceyi takip eden Trabzonlulara teşekkür etti.  Başkan Zorluoğlu yaptığı açıklamada, "Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm ülke olarak alışık olmadığımız bir bayram geçiriyoruz. Bu bayramı mecburen sevdiklerimizden ayrı kutlamak durumunda kalsak da sağlıklı günlerimize dönebilmemiz için tedbirlere uymaya devam etmeliyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak Ramazan Bayramı’nda evlerinden çıkamayan vatandaşlarımıza moral vermek ve bir nebze de olsa güzel vakit geçirmelerini sağlamak adına şehir genelinde bayram eğlenceleri organize ettik. Etkinliklerimizi balkonlarından ve pencerelerinden izleyen halkımızın memnuniyetini görmek, bizleri de mutlu etti. Ailelerimizle sağlık içerisinde nice uzun bayramlar geçirebilmemiz için bu bayram ve sonrasındaki süreçte alınan önlemlere uyulmasını önemle istirham ediyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum”  ifadelerini kulandı.

Anahtar Kelimeler:
BüyükşehirRamazanHacivat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.