TESOB şaşırdı

Bakan Soylu’ya ölüm dileyen mesajlar TESOB’un kucağına düştü.

Korkmaz’ın açtığı dava sonunda işlem yapılacakmış!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ölümünü dileyen CHP Trabzon Milletvekili Adayı Nuri Aydın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımı beğenen ve Nuri Aydın’a destek çıkan Temel Korkmaz’a TESOB’dan destek açıklaması geldi.Korkmaz’ın Nuri Aydın’ı kınayanlara yaptığı göndermeyi ve beğeniyi gizleyen TESOB, garip bir biçimde Korkmaz’ın açtığı davayı gerekçe gösterdi.

Korkmaz’ın mesajlarını görmezden geldiler

Üç oda başkanı hakkında yer alan ‘Bakanı Savundular, Mahkemelik Oldular’ haberinin ardından TESOB Yönetimi yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada kendi üyelerinin yaptığını örtbas ederek, suçlamayı tercih ettiler. Hakkında hiçbir soruşturma olmayan yöneticilerini savunurken, soruşturma varmış gibi gösterdiler.

TESOB ismini gazetenin kullandığını iddia ettiler

Olayla ilgili bugüne kadar hiçbir yorum yapmadan sadece tarafların açıklamalarına yer vermişken, söylemlerin bilinçli olarak gündeme getirdiği kaydedildi. TESOB adını oda başkanları ve TESOB yöneticisi Korkmaz kullanmışken, yine kasıtlı olarak gündeme getirildiği iddia edildi. TESOB yönetimi Bakan Soylu’ya hakaretler karşısında gizlendi. 

SOYLU’YU SAVUNANLARA DAVA AÇTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “Muhsin Yazıcıoğlu’nun helikopterinde keşke bende olsaydım” açıklamasının ardından CHP Trabzon Milletvekili Nuri Aydın sosyal medya hesabından, “Keşke binseydin keşke..” paylaşımında bulundu. Bu paylamışımı TESOB yöneticisi Temel korkmaz beğendi. Bunun üzerine Fırıncılar Odası Başkanı Davut İlik, Demirciler Odası Başkanı Aslan Enez ve Pazarcılar Odası Başkanı Gökmen Emirzeoğlu hem paylaşımı yapan Nuri Aydın’ı hem de bu paylaşımı beğenen Trabzon Esnaf Sanaktarlar Odalar Birliği (TESOB) yöneticisi Temel Korkmaz’ı kınayan bir açıklama yaptı. Bu açıklamanın ardından Temel Korkmaz “Ben Nuri Aydın’ın ilk mesajını değil, daha sonra kullandığı mesajı beğendim” diyerek her bir oda başkanından 30’ar bin TL manevi tazminat talebinde bulundu.

HABERİMİZİN ARDINDAN AÇIKLAMA

Üç oda başkanı hakkında yer alan ‘Bakanı Savundular, Mahkemelik Oldular’ haberinin ardından TESOB Yönetimi yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada kendi üyelerinin paylaşımlarını örtbas ederek,  suçlamayı tercih ettiler. Hakkında hiçbir soruşturma olmayan yöneticilerini savunurken, soruşturma varmış gibi gösterdiler.

KORKMAZ’IN DİLEKÇESİNİ OKUYUN

Yaptığını bir kenara bırakan Temel Korkmaz, dava dilekçesinde TESOB’u arkasına alarak,  TESOB ile husumeti bulunanların kendisi hakkında açıklama yaparak, hedef gösterdiğini ileri sürüyor. Oda başkanlarının yaptığı açıklamada, Temel Korkmaz’ın eyleminden ötürü görevine son verilmesinin istediğini görmezden gelen TESOB yönetimine, dava dilekçesini okumayı öneriyoruz. Nuri Aydın’ın paylaşımı sildiği için yaptığı beğeninin ortaya çıkmayacağı düşünen Temel Korkmaz’a ve TESOB yönetimine beğenilerin fotoğrafını paylaşarak cevap veriyoruz.

 İşte TESOB Yönetimi’nin Temel Korkmaz’a destek açıklaması:

“ Trabzon Kasaplar ve Celepler Esnaf Odası Başkanı ve TESOB Yönetim Kurulu Üyesi Temel Korkmaz'la ilgili ispata mecbur bazı iddialar bilinçli olarak sıklıkla gündeme getirilmektedir. TESOB'un adının da maksatlı olarak karıştırılmaya çalışıldığını üzüntüyle takip ettiğimiz söz konusu iddialarla ilgili yargı süreci Sayın Temel Korkmaz tarafından başlatılmıştır. TESOB olarak yargı sürecinin tamamlanmasının ardından disiplin yönetmeliğimizin işletileceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.