TFF BAŞKANI ÖZDEMİR’İ PKK HEDEFİNE KOYMUŞ

TFF Başkanı Nihat Özdemir’in PKK terör örgütünün hedefinde olduğu ortaya çıkı

Diyarbakır’ın Lice İlçesi Yalımlı Köyü Keşküvarı ve Hevsel Mezrasında 23-26 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen Bayrak-123 Şehit Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Serdar Akın-2 operasyonu kapsamında etkisiz hale getirilen 5 teröristin üzerinden çıkan dokümanlar deşifre edildi. Güvenlik güçleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda dokümanlar içerisinde Limak şirketi sahibi ve TFF Başkanı Nihat Özdemir’in hedefe konulduğu ortaya çıktı.
SİİRT BARAJI- NİHAT ÖZDEMİR
Dokümanlar arasında 'TEDAŞ’tan uygun biçimde hesap sorulacak', ‘Siirt baraj yönetimi (LİMAK) Nihat Özdemir’ şeklinde yazIlar olduğu tespit edildi. Bu tespitin ardından Nihat Özdemir’in şirketine, şirket yöneticilerine ve Özdemir ailesine yönelik olası bir eylem ihtimaline karşı güvenlik tedbirlerini artırılması istendi. Bu arada güvenlik güçleri tarafından incelenen dokümanlarda terör örgütünün hedefine Kürt kökenli olan eski AK Partili siyasetçiler ve yazarlar da olduğu deşifre edildi. 
SOYLU ASKEREMİZİ KUTLAMIŞTI 
Lice kırsalında düzenlenen operasyonlarda etkisiz hale getirilen teröristlerden 4’ünün gri listede yer aldığı belirlenmişti. Hamid Aydoğan, Mehmet Reşat Tekin, Müslüm Irmak, Mesut Aktaş adlı teröristlerin etkisiz hale getirilmesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabından, "Bugün Diyarbakır'da büyük bir operasyon gerçekleştiren kahraman jandarmamızı kutluyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Bu milletin duaları sizinle" şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.