Trabzon'da hemşireye hakarete iki yıl hapis istendi

Hemşireye geri zekalı diye hakaret eden kadının hapsi istendi

Trabzon’da muayene olmak için gittiği acil serviste hemşireye hakaret eden kadın hakkında hapis istemiyle dava açıldı.

SIRA GELMEYİNCE HEMŞİREYİ HAKERET ETTİ

Fatih Devlet Hastanesi’ne acil servisine giden ve muayene olmak için sıra bekleyen F.A. adlı kadın bir süre sonra sıranın kendisine gelmemesi üzerine sinirlenerek, göreli hemşire ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında F.A. adlı kadın hemşire N.B.’ye, ‘geri zekalı’ diye hakaret etti. Bunun üzerine Beyaz kod veren N.B. adlı hemşire, kendisine hakaret eden F.A.’dan şikayetçi oldu. Polis tarafından gözaltına alınan F.A. hakkındaki iddiaları reddederek, hakaret etmediğini söyledi. F.A. ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Bu arada olaya tanık olanların ifadesine başvuruldu.

SAVCI HAKARET SUÇUNDAN HAPİS TALEP ETTİ

Gülbahahatun Polis Merkezi, hazırladığı dosyayı savcılığa gönderdi. Savcı, yaptığı incelemenin ardından soruşturmayı tamamladı. F.A.’nın kamu görevlisine görevi nedeniyle aleni hakaret ettiğini  iddia eden savcı hazırladığı iddianameyi asliye ceza mahkemesine gönderdi. Hemşire N.B.’ye hakaret ettiği iddia edilen F.A. adlı kadının bir yıldan 2 yıla kadar hapis istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105