TRABZON'DA KORONAVİRÜS  KAÇ CAN ALDI

Kovid-19’a bağlı ölüm rakamı 82’ye ulaşırken, 45 hasta yoğun bakımda tedavi görüyor

Trabzon’da Kovid-19’a bağlı ölüm rakamı 82’ye ulaşırken, 45 hastanın çeşitli hastanelerde yoğun bakım ünitesinde tedavi gördüğü ortaya çıktı. Hasta sayısının her geçen gün arttığı Trabzon’da salgının önüne bir türlü geçilemiyor.

ÖLÜM RAKAMLARINDA ARTIŞ SÜRÜYOR  

Trabzon’da yasakları ihlal ettikçe hasta ve ölüm sayısında da artış durmak bilmiyor. Salgının önüne geçilemeyen Trabzon’daki hastanelerde 300’ü aşkın kişi tedavi altında tutulurken, 2 bini aşkın hastanın evde kontrol altında bulunduğu ileri sürüldü. Evde takip edilen hastaların sağlık durumunu iyi olduğu, hastanelerde yoğun bakım ünitelerinde tedavi altında tutulan hasta sayısında artış olduğu öğrenildi.

KOVİD-19 NEDENİYLE CAN KAYBI 82’YE ÇIKTI

Trabzon’da koronavirüsten dolayı 82 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Trabzon’da şimdiye kadar hasta sayısının 4 bini aştığı, test sayısının ise 50 bini bulduğu öğrenildi. Hastanelerde tedavi görüp durumu iyi olanların tedavilerine evlerinde devam edilirken, 14 gün tedavi altında tutulduktan sonra iyileştiği için takibi bırakılan hasta sayısının bini aştığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105