TRABZON’DA DOLANDIRDI İSTANBUL’DA KATİL OLDU

Trabzon’da S.Ö. (43) adlı kadını dolandırdığı iddia edilen Duran R..’nin İstanbul’da cinayet işlediği ortaya çıktı.Fali meçhul cinayet 4 yıl sonra aydınlanınca, dolandırılan S.Ö.’nün ifadesinin alınmasına karar verildi. 
KLİNİK AÇMA VAADİYLE KANDIRMIŞ 
Alternatif Tıp ile uğraşan Duran R., Gümüşhane’de tanıştığı S.Ö.’yü klinik açma vaadiyle kandırdı. Trabzon ve Gümüşhane’de birlikte çalışma yapmak istediğini belirten Duran R., S.Ö. adlı genç kadına Almanya’daki evini satıp klinik açma vaadinde bulundu. İkili, Trabzon ve Gümüşhane’de birlikte çalışma yaptı. S.Ö.,  Duran R.’ye Trabzon’da bir ev kiraladı ve eşya satın aldı. S.Ö., eşine ait olan aracını Duran R.’ye verdi. Duran R. bir süre sonra eşyaları satıp aracı alarak kaçtı.  S.Ö. ise polise giderek şikayette bulundu. S.Ö., Duran R.’nin aracını alarak İstanbul’a kaçtığını söyledi. 
CİNAYET 4 YIL SONRA AYDINLATILDI
Polis, S.Ö.’nün şikayeti üzerine Duran R.’yi aramaya başladı. Yapılan bütün aramalar sonuçsuz kalırken, İstanbul’un Silivri İlçesi Çanta Mahallesi’nde 21 Kasım 2014 tarihinde 20 yıllık bekçi Celal Çoşkun’u öldüren kişinin Duran R. olduğu ortaya çıktı. Üç farklı isim kullandığı ve farklı isimlerle cezaevine girdiği belirlenen Duran R. hakkında müebbet hapis istemiyle dava açıldı. Silivri Ağır Ceza Mahkemesi, cinayetten önce dolandırılan S.Ö.’nün ifadesinin alınmasına karar vererek, Trabzon’a talimat gönderdi. 
YAŞADIKLARINI MAHKEMEDE ANLATTI
Kendisini dolandıran Duran R.’den şikayetçi olan S.Ö. Trabzon’daki mahkemede ifade verdi.Duran R.’nin kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten S.Ö., “Kendisini Gümüşhane’de bir arkadaşımın annesinin tedavi sırasında tanıdım. Klinik açacağımız söyledi. Ev kiraladık. Eşya aldım. Parasını Almanya’daki evi sattığında ödeyeceğini söyledi. Sonra da eşyaları satıp kaçtı. Kendisini şikayet etmem halinde elindeki görüntüleri yaymakla beni tehdit etti. Aracımı yakacağını bizi öldüreceğini söyledi. Cinayet işlediğini anlattı. Silivri’de olduğunu söyledi.  Bende şikayetçi oldum” dedi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.