TRABZONLU KAYMAKAM İNTİHAR ETTİ

Kuyucak Kaymakamı Yılmaz Kurt ölü olarak bulundu

Aydın'ın Kuyucak ilçe Kaymakamı Yılmaz Kurt, Didim'de ölü bulundu. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaymakamın ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Kurt'un, Didim'e gittiği sırada korumasına ve şoförüne, "Hakkınızı helal edin" şeklinde bir mesaj gönderdiği aktarıldı. Ekipler olayla ilgili olarak çok yönlü bir soruşturma başlattı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlatırken, kaymakamın ateşli silah yaralanması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

ARACI ORMANLIK ALANA YAKIN BİR YERDE BULUNDU

Kurt'un akşam saatlerinde kendisine ait özel araç ile Didim'e gittiği öğrenildi. Kurt, Didim'e gittiği sırada koruması ve şoförüne "Hakkınızı helal edin" şeklinde mesaj attı. Kurt'un aracı ormanlık bir alana yakın yerde bulunurken, yapılan incelemelerde kaymakamın cansız bedeni bulundu.

İNTİHAR ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Ekipler ilk izlenimlerinde, Kurt'un kendi silahı ile başına ateş ederek intihar ettiği şüphesi üzerinde yoğunlaştı. Evli ve 3 çocuk babası olan Kurt'un kesin ölüm nedeni kesinleşmezken, olayla ilgili olarak çok yönlü soruşturma başlatıldı. Öte yandan olayı haber alan Buharkent Kaymakamı Kemal Ülkü de Kuyucak'ta Kaymakamlık lojmanına gitti. Kurt'un ailesine intihar bilgisi doktor nezaretinde verildiği öğrenildi.

AYDIN VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Kurt'un ölümünün ardından Aydın Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Kuyucak kaymakamımız Yılmaz Kurt Didim ilçesi Akbük Mahallesi sahilinde 02.04 2021 günü saat 21.45 sıralarında ölü olarak bulunmuştur. Kaymakamımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.

YILMAZ KURT KİMDİR?

Yılmaz Kurt, 1976 yılında Trabzon'un Çaykara ilçesinde doğdu. İlk olarak 2001 yılında Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Kurt bu dönemde Tokat'ın Almus ve Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerini üstlendi.

2005 tarihinde Ordu'nun Çatalpınar ilçesine kaymakam olarak atanan Kurt, daha sonra Erzincan/Kemaliye, Rize/Hemşin Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Erzurum/Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Giresun/Eynesil Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Aydın/Kuyucak Kaymakamlığına atanan Kurt, 17 Eylül 2018 tarihinde göreve başlamıştı.

TRABZONLU KAYMAKAMIN ÖZGEÇMİŞİ

1976 yılında Trabzon/Çaykara'da doğdu. 2001 yılında Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği Mesleğine intisap etti. Bu dönemde; Tokat/Almus, Niksar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu. İngiltere'de bir yıl yabancı dil eğitimi aldı. 2005 tarihinde Ordu/Çatalpınar kaymakamı olarak atanan Kurt, müteakiben Erzincan/Kemaliye, Rize/Hemşin Kaymakamlığı, Hakkari Vali Yardımcılığı, Erzurum/Tortum Kaymakamlığı, Artvin Vali Yardımcılığı, Giresun/Eynesil Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2018 yılında Aydın/Kuyucak Kaymakamlığına atanmış olup, 17 Eylül 2018 tarihinde göreve başlamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105