TÜRKÜ SÖYLEYEN ÇOCUK YOK ARTIK

Ağasar’da bisiklet üzerinde türküler söyleyen çocuk olarak biliniyordu

KAMYONUN FRENİ BOŞALDI

Trabzon'un Şalpazarı İlçesi Sugören Mahallesinde arkadaşları ile birlikte oyun oynayan Şalpazarı Atatürk Ortaokulu öğrencisi 12 yaşındaki Berat Erdin, yol üstünde park halinde olan ve freni boşalan 28 NH 761 plakalı kamyon hareket edince, aracın altında kalarak ağır şekilde yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Berat Erdin, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DAVARA ÇARPARAK DURDU

Berat Erdin dün Geyikli Mahallesinde kılınan cenaze namazını ardından gözyaşları arasında toprağa verildi. Osman ve Hayriye Erdin çiftinin 10 çocuğundan en küçüğü olan Berat Erdin, yörede bisiklet üzerinde türküler söyleyen çocuk olarak bileniyor. Gözaltına alınan kamyon sürücüsü C.K. hakkındaki soruşturmanın sürüyor. Bu arada freni patlayan kamyonun davara çarptığı aksi takdirde mahalledeki kalabalığın içerisine gireceği ileri sürüldü.

Anahtar Kelimeler:
Kamyonşalpazarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.