Üç çocuğunu öldüren kocasını boşadı...

Trabzon'un Of ilçesine Uluağaç köyünde silahla 5, 8 ve 11 yaşlarındaki üç çocuğunu öldüren müezzin Emre Göktaş'ı eşi Sibel Göktaş tek celsede boşadı.Ceza davası açılmadan avukatı Selim Burak Özdemir aracılığıyla boşanma davası açan Sibel Göktaş'ın nafakada da istemediği ortaya çıktı.

SANIĞIN CEZA SORUŞTURMASI SÜRÜYOR

Trabzon'un Of ilçesi Uluağaç köyünde ruhsatsız silahıyla 3 çocuğunu dere kenarında  kafalarından vurduktan sonra kendini jandarmaya ihbar eden müezzin  Emre Göktaş hakkındaki soruşturma sürerken, Sibel Göktaş eşinden boşanmak için avukatı aracılığla boşanma davası açtı.Avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği boşanma dilekçesinde Sibel Göktaş yaşamı boyunca baskı ve tehdit altında kaldığını psikolojik şiddet gördüğünü ileri sürdü.Fikirlerinin kabul görmediği evde 'İki başlı olmaz' gibi söylemlerle kavga çıkaran eşinden boşanmak isteyen Sibel Göktaş, eşinin  evliliği boyunca uyumsuz, kavgacı ve baskıcı bir karekter sergilediğini söyledi.Sibel Göktaş avukatı Selim Burak Özdemir aracılığıyla mahkemeye gönderdiği dilekçesinde, Emre Göktaş'ın iki kez saç ektirdiğini, burun estetiği yaptırdığını ve lüks harcamalar yaparken çocuklarıyla ve müşterek konut giderleriyle hiç ilgilenmediği iddia etti.

YENİ KADIN ALAYIM KARDEŞ KARDEŞ GEÇİNİRSİNİZ

Davalının kuma getirme girişiminde olduğunu belirten avukat Selim Burak Özdemir Of Aile Mahkemesine sunduğu dilekçesinde, "Sen erkek doğuramayacaksın. Ya da sakat kalacaksın. Ben genç bir kadın ile evleneyim. Onu nikahlarım sana da ev işlerinde yardım eder. Kardeş kardeş geçinirsiniz. Dinimiz 4 kadını kabul ediyor" dediğini belirtti.Sibel Göktaş'ın bu talebi kabul etmemesin ardından Emre Göktaş'ın kavga çıkardığını belirten Avukat Özdemir, Emre Göktaş'ın müvekkilinin iş yerine kadar giderek işten atılmasını istediğini belirtti.

EŞİNİ BIÇAKLA TEHDİT EDİP EVDEN KOVMUŞ

Müvekkilini bıçakla tehdit eden Emre Göktaş'ın çocuklarına da kötü davrandığını belirten Selim Burak Özdemir, mahkemeye müvekkilinin darp raporlarını sundu. Uzaklaştırma karaını ihal eden Emre Göktaş'ın hem müvekkilini hem de müvekkilinin ailesini ölümle tehdit ettiğini belirterek evlilik birlikteliğinin temelden sarsıldığını, müvekkilinin fiziksel, psikolojik ve ekonomik şiddet gördüğünü belirterek boşanmalarını talep etti. 

MAHKEME TEK CELSEDE BOŞANMA KARARI VERDİ

Of Aile Mahkemesi, tüm delilleri inceledikten sonra evlilik birlikteliğinin temelinden sarsıldığına karar vererek, çiftin boşanmasına hükmetti. Sibel Göktaş'ın eşinden nafaka ve tazminat istemediği bir an önce boşanmak istediği ortaya çıktı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.