Üç karakol kuruluyor

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, vatandaşa hizmeti ayağına götürmekte kararlı. Müdür Çevik, üç semte üç karakol kurmak için harekete geçti.

ÜÇ MAHALLEYE KARAKOL

Trabzon Emniyet Müdürü Orhan Çevik, polis ekiplerinin vatandaşa daha kısa sürece ulaşmasını sağlamak için üç ayrı semtte üç karakol kurmak için harekete geçti. Trabzon’da vatandaşların Çarşı, Taksim ve Gülbaharhutan Polis Merkezi’ne ulaşmakta büyük bir sıkıntı yaşadığını gören Emniyet Müdürü Çevik, her geçen gün büyüyen mahallelere karakol kurmak için kurmaylarıyla bir planlama yaptı. Trabzon’un Beşirli, Değirmendere ve Çukurçayır Mahallesi’nde yeni karakollar kurmak için harekete geçen Müdür Çevik, kurulacak karakollar için yer aranması emrini verdi. Bu arada özellikle Ortahisar Belediyesi’nden yardım istendiği öğrenildi. 

HALK KARAKOL İSTİYORDU

Trabzon’da 155 polis merkezine yapılan çağrının ardından 5 ile 7 dakika arasında olay yerine veya vatandaşa ulaşabilen polis ekipleri, kurulacak üç karakolun ardından bu sürenin 3 ile 5 dakika arasına ineceğinin planlandığı öğrenildi. Her geçen gün büyüyün Trabzon’da özellikle Değirmendere, Çukurçayır ve Beşirli Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların polis merkezlerine gitmekte zorluk çektiği mahalle muhtarları tarafından daha öncede birçok kez gündemi getirilmişti. Kurulması planlana karakolların her birinde en az 30 polisin görev yapacağı ifade ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105