Üç yılda sıkmadık el bırakmadı

Kapı kapı dolaşıp vatandaşın dinleyen Başkan Zorluoğlu gönüllerde taht kurdu

Trabzon’da göreve geldiği günden itibaren vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 18 ilçede düzenlediği toplantılarda muhtarları dinledi. Muhtarların ayağına giderek sorunları çözüme kavuşturan Başkan Zorluoğlu, randevu talep eden muhtarları da makamında kabul etti. Kendisine iletilen talepleri çözüme kavuşturmaya devam eden hayvanları unutmayan, yaşlıları sık sık ziyaret eden, özürlü vatandaşların imdadına koşan Başkan Zorluoğlu sosyal belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergiliyor

MUHTARLARIN AYAĞINA GİTTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Belediyecilik gönül işi, aşk işi, dertli insanların işidir” sözünü ilke edinen Başkan Murat Zorluoğlu’nun, Trabzon’da son üç yılda 500 bin ton asfalt serimi, 497 bin metre küp beton yol yapımı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.  Trabzon’un her köşesine ayrım yapmadan hizmete etmeyi sürdüren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, 18 ilçeye yatırım olarak Büyükşehir Belediyesi’nin de imzasını attı. Temeli önceki dönemde atılan tüm projeleri tamamlama başarısı gösteren Başkan Zorluoğlu yapılan hizmetlerin yeterli olmadığını belirterek, “Daha çok yatırım yapacağız. Daha çok asfalt, daha çok beton dökeceğiz, daha çok duvar yapacağız. Bizlere muhtarlarımızdan en çok beton talebi geliyor. Bizde belediye olarak onların taleplerine elimizden geldiğince yetişmeye çalışıyoruz. Şimdi muhtarlarımıza bir de müjde vermek istiyorum. Trabzon’un hem doğusunda hem de batısında birer beton santrali kuruyoruz. Arık daha uygun fiyatlara beton üretip halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

TİSKİ’DEN GELEN ŞİKAYETLER AZALDI

Göreve geldiği 3 yıl önce Trabzon’da su sıkıntısının fazla olduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “İlçe toplantılarında muhtarlarımızın yüzde 90’ı TİSKİ’den şikâyetçiydi. Şimdi TİSKİ’nin kısa sürede yaptığı yatırımlar ve çalışmalar neticesinde bu şikâyetler neredeyse yok denecek kadar azaldı. Şu anda Trabzon’da gerçekleştirdiğimiz projeler ve çalışmalarımız var. Birçoğunu bitirdik. Yapımı süren projeler bittiğinde Trabzon şehri farklı bir kimliğe bürünecek” dedi.

GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu gönüllere dokunmaya devam ediyor. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Zorluoğlu son bir yılda engelli araç atölyesinde 546 aracın tamirinin yaptırdığı ve 137 engelli araç dağıtımını gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Hayvanları kış aylarında unutmayan, yaşlıları sık sık ziyaret eden, özürlü vatandaşların her daim imdadına koşan Başkan Zorluoğlu’nun,  ‘Bu dünyayı merhamet kurtaracak’ sözü akıllardan çıkmıyor.

TÜM STK’LARLA BULUŞMA GERÇEKLEŞTİRDİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla da buluşma gerçekleştiriyor. Kentin geleceği için ortak akılla hareket eden Başkan Zorluoğlu, STK’ların sorunlarını ve kent ile ilgili önerilerini alıp, değerlendiriyor.  STK’ların kadın ve gençlik kollarıyla da zaman zaman bir araya gelen Başkan Zorluoğlu, kadınların ve gençlerin gözünden kenti daha güzelleştirmek için çalışmalarına yön veriyor. Başkan Zorluoğlu yeni hedefinin hafif raylı sistem olduğu ve bu projeyi hayata geçirmek için büyük çaba sarf ettiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner63

banner105