“Ya kadın bul  Ya evden alırız”

Kuveyt vatandaşlarının kadın aşkı başlarına iş açtı  

Kuveyt vatandaki iki kişi, tehdit savurup silah çektikleri kişinin mağduriyetini giderse de, yargıdan cezayı yedi.

SOSYAL MEDYADAN TANIŞTILAR

Trabzon’da yaşayan iki Kuveyt vatandaşı Alhumaıdı A. ve Ali A., Snapchat adlı sosyal medyadan tanıştıkları Abdurrahman M. adlı kişiyle arkadaş oldu. Bir süre sonra iki Kuveytli, Abdurrahman M. adlı kişiden kendileri kadın bulmasını için mesaj attı. Abdurrahman M. bu duruma itiraz etti. Kendisini bunu yapamayacağını belirterek, “Benden nasıl böyle bir şey istersiniz” diye sert çıktı. Alhumaıdı A. ve Ali A., kendilerine itiraz eden Abdurrahman M.’ye ‘Ya kadın bul ya da seni evden alırız’ diye mesaj attı. Talepleri kabul görmeyen ikili sosyal medya üzerinden tanıştıkları Abdurrahman M.’den adresini istedi. İkili adresini aldıkları Abdurrahman M.’nin sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Yomra’daki evine gitti.

EVİNE GİDİP SİLAH ÇEKİP DÖVDÜLER

Kiraladıkları araçla Abdurrahman M.’nin evinin bulunduğu sitenin önüne giden iki Kuveytli mesaj atarak, evin önünde beklediklerini belirtti. Evden çıkan ve ikilinin yanına giden Abdurrahman M. ile Ali A. adlı kişi arasında tartışma çıktı. Bu sırada araçtan inen Alhumaıdı A., belinden çıkardığı silahın kabzasıyla Abdurrahman M.’nin kafasına vurdu. Yere düşen genç adamı döven ve kafasını keseceklerini söyleyen iki Kuveytli, Abdurrahman M.’nin lüks telefonunu alarak olay yerinden kaçtı.

ŞİKAYET ÜZERİNE TUTUKLANDILAR

Gasp edilen Abdurrahman M.’nin şikayeti üzerine yakalanan iki Kuveytli ifadesi alındıktan sonra tutuklandı. Haklarında silahlı gece vakti konutta yağma suçundan dava açılan Alhumaıdı A. ve Ali A., yargılandıkları 1. Ağır Ceza Mahkemesinde önce 12’şer yıl hapis cezasını çarptırıldı. Mahkeme, mağdurun zararı gideren iki Kuveytli’nin cezasını 5’er yıla indirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.