YA ÖLÜSÜNÜ YA DA    DİRİSİNİ GETİRİN

Trabzon’da 6 yıl önce sırra kadem basan iki iş adamını bulmak için emniyet özel ekip oluşturmuştu. Yapılan çalışmayı öğrenen Ali Kaplan, “Kardeşimin ya dirisini ya da ölüsünü getirsinler” dedi.  
DOSYA TOZLU RAFLARDAN İNDİRİLDİ 
Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde 26 Haziran 2014 tarihinde sırra kadem basanı Mehmet Kaplan ve Köksal Kol adlı iki iş adamının bulunması için dosya tozlu raflardan indirilmişti. 
İki iş adamını öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duran özel ekip, kayıp iş adamlarını bulmak için dosyayı incelemeye aldı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekiplerinden oluşturan özel ekip,  kayıp iki iş adamını telefonlarının son kez nereden sinyal verdiğini tespit etmeye çalıştığı öğrenildi.
EMNİYET MÜDÜRÜ BULUNMASINI İSTEDİ 
Görevi yeni devralan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’in talimatıyla dosya yeniden açıldı. Titiz bir çalışma başlatan özel ekip kayıpları bulmak için üç kişinin üzerinde yoğunlaştığı belirtildi. Yurt dışına çıkış yapmadığı belirlenen iki kayıp iş adamının kaçırıldığı ihtimali üzerinde duran özel ekip, öncelikli olarak Mehmet Kaplan ve Köksal Kol’un iş yaptığı kişileri araştırdığı ileri sürüldü. 
DÜKKANDAN ÇIKTI, BİR DAHA DÖNMEDİ 
Köksal Kol ile birlikte kaybolan Mehmet Kaplan’ın ağabeyi Ali Kaplan, “Akşam saatlerinde dükkanda otururken çalan cep telefonunu açtı ve dışarı çıktı. Eve gitmek için aradım, telefonu kapalıydı. Bir daha ulaşamadım. Kardeşimin 80 bin TL Alacaklı olduğu kişiler bellidir. Kardeşimin 6 çocuğu ve ben müjdeli haber bekliyoruz. Kardeşimin ya ölümünü ya da dirisini getirsinler” diye konuştu. 
ŞÜPHELİLER TUTUKLANSAYDI ÇÖZÜLÜRDÜ
Kardeşi Mehmet Kaplan’ın kaybolmasının ardından suç duyurusunda bulunduğunu belirten Ali Kaplan, kardeşimin son görüşme yaptığı ve buluştuğu kişiler tutuklansaydı, kardeşime kolayca ulaşabilirdik. Biz Emniyet Müdürü Metin Alper’e güveniyoruz” dedi. Bu arada kayıp Metin Kaplan’ın 6 çocuk sahibi olduğu büyük kızının özel hareket polisiyle dünya evine girdiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.