YALVARARAK UYARDI

Yasak sürecinde dikkatli olmamızı istedi, kendisinden örnekler verdi

“BAYRAMDA 93 YAŞINDAKİ ANNEMİN ELİNİ ÖPMEDİM”

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Kemalettin Aydın, bayram günlerinde şartların zorlanmaması gerektiğini hatırlatarak, “Ben 93 yaşındaki anneme bu süreçte iki metreden fazla yaklaşmadım. İnanın ben annemin elini öpmedim. Sonuna geldiğimiz süreçte başta tedirgindim. Milli güvenlik meselesi sayıyordum. 10 gün kurallara uyar, hayatı zorlamazsak, büyüklerin kucağına yatarız. Gönül sevginizi dualarla birbirine aktarın” dedi.

ARKA SOKAKLARDAN GEÇİP, BULUŞMA YAPMAYIN”

Bayram süresince, bireysel mesafe, maska ve el hijyenine dikkat çeken Prof.Dr. Kemalettin Aydın, “Dengeli beslenme ve sporu yaparak bundan sonraki süreci kısıtlamalarla geçirmeliyiz.  Sevdiklerimize yarın daha yakın olmak istiyorsak, aramıza bir süre daha bir miktar mesafe koymalıyız” diye konuştu. Aydın büyüklerin ve küçüklerin arka sokaklarda geçme ve buluşma çabalarında ölümcül bir virüsü birbirime bulaştırabileceğimizi unutmamız gerektiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner105