YANLIŞ DOLMUŞA BİNİNCE…

Bindiği dolmuşun yanlış olduğunu fark etti, inip geri dönmek istediğinde olanlar oldu

Trabzon’da yanlış dolmuşa binen kadın, dolmuştan inmek istedi. Dolmuş sürücüsü Metin E., kadını karşı şerit de bir başka dolmuşa bindirip geri göndermek için yavaşlayınca, arkadan gelen kamyon dolmuşa çarptı. Yanlış dolmuşa binen ismi belirlenemeyen kadın hayatını kaybederken, kazada 4 kişi yaralandı.

HAVALİMANI YERİNE ÇAĞLAN DOLMUŞUNA BİNDİ

Trabzon’da akıllara durgun veren bir ölüm gerçekleşti. Havaalanına gitmek için şehrin göbeğinden Çağlayan dolmuşuna binen kadın, bir süre sonra dolmuşun havalimanı istikameti yerine Çağlayan mahallesi istikametine gittiğini fark etti. Bunu üzerine genç kadın Kutlugün mahallesinde gelindiği sırada dolmuş şoförü Metin E.’yi uyararak, yanlış minibüse bindiğini söyledi. Bu sırada  dolmuş sürücüsü Metin E., kadını karşı şerit de bir başka dolmuşa bindirip geri göndermek için yavaşlayınca, aynı istikamatte seyir halende olan İlhan C. yönetimindeki 61 K 5245 plakalı kamyon 61 D 1338 plakalı dolmuşa arkadan çarptı.

YANLIŞ DOLMUŞA BİNEN KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Kutlugün Mahallesi Hacı Mehmet Mevkii'nde meydana gelen kazada yaralananlar dolmuştan uzun süren çabalar sonucu çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan yarılılardan yanlış dolmuşa binen kadın hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 63 yaşındaki O.H, 52 yaşındaki Z.K, 59 yaşındaki E.P. ve dolmuş sürücüsü Metin E.  kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
KadınKamyonDOLMUŞ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.