Yapma evlat O baban

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde babasının evine giden İ.A., ‘Buraya gel, bana para vereceksin, yoksa öldürürüm’ diye bağırdı. İ.A. bu sırada bahçeye çıkan babasına üç el ateş etti. Baba A.A. ise evden tüfeğini alarak havaya ateş etti. Olay yerinden kaçan İ.A.,  üç gün sonra jandarmaya teslim oldu. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan İ.A., babasını öldürmeye teşebbüs suçundan hapis istendi. Baba A.A . hakkında ise meşru savunma kapsamında yaralamaya teşebbüsten dava açıldı.

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Mısırlı Mahallesi’nde 18 Mart 2019 tarihinde babası A.A.’nın evine giden İ.A., ‘Burayla gel, bana para vereceksin, yoksa öldürürüm’ diye bağırdı. A.A. dışarıdan gelen sesler üzerine bahçeye çıktı. Bu sırada İ.A., yaklaşık 20 metre mesafeden babasına üç el ateş etti. Duvara ve kapıya isabet eden mermilerden kurtulan A.A ise eve kaçarak, tüfeğini aldı ve tekrar bahçeye çıktı. Baba  A.A., oğlunu uzaklaştırmak için havaya ateş etti. İ.A. ise olay yerinden kaçtı. Piyasaya borcu olduğu için sık sık babasını tehdit ettiği belirlenen İ.A., üç gün sonra jandarmaya teslim oldu. İ.A. çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklandı.

BABA VE OĞULA DAVA AÇILDI

Soruşturmayı tamamlayan savcı, baba ve oğul hakkında dava açtı. İ.A. hakkında babasını kasten öldürmeye teşebbüs ve hakaret suçundan hapis isteyen savcı, A.A. hakkında ise kasten yaralamaya teşebbüs suçunu meşru savunma hükümleri gereğince ceza verilmesine yer olmadığına karar verilmesini istedi. Savcı hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi. 

Anahtar Kelimeler:
TrabzonVakfıkebirBaba
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.