YAYIN SONRASI  İKİ İSİM VERMİŞ

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda, yayın sonrası özel görüşme talebinde bulanan Hakan K.’nın cinayeti bilen kişilerin isimlerini söylediği iddia edildi. 
BİRİ ÇIKTI, DİĞERİ ÇIKMAMAKTA DİRENİYOR
Trabzon’un Akçaabat İlçesi Mersin Mahallesinde 9 Mart 2017 tarihinde kaybolduktan 76 gün sonra cesedi evine 100 metre mesafede bir kuyuda bulunan Adem Kara’yı öldürdüğü iddia edilen şüphelilerden Hakan K. televizyon ekranlarında kendini savundu. Trabzon Ağır Ceza Mahkemesi’nde Hakan K. ile birlikte tutuksuz yargılanacak olan Cemal K. ise tüm ısrarlara rağmen ekranlara çıkmayı reddediyor. 
TÜRKİYE CİNAYETİ GAZETE61'DE OKUMUŞTU 
 ‘Adem’i kim öldürdü’ başlıklı haberin ardından Kara ailesi çareyi ATV televizyonunda yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programa çıkmakta buldu. ATV ekranlarında Adem Kara’nın katilini arayan kardeşleri Hacer Kepenek, Fadime Görmez, Sevim Kara, Ali Kara ve kuzenleri İsmail Kara adaletin tecelli etmesi bekliyor. 
YAYIN SONRASINDA İKİ İSİMDEN BAHSETMİŞ
Cinayet şüphelisi Hakan K. ve Cemal K.’nin yargılamasına başlamadan önce ATV ekranlarında cinayet ayrıntılı olarak ele alındı. Linç edilmek istendiğini belirten ve şüphelilerin programa katılmadığını belirten Hakan K. dün ekranlarda yayın biterken, özel görüşme istediğinde bulundu. Yayın sonrasında Müge Anlı’ya iki isim veren Hakan K., bu iki ismin cinayet konusunda bilgisinin bulunduğunu söylediği öğrenildi. Bu arada aile Cumhurbaşkanlığı, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve HSK’ya mektup yazarak yardım talebinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.